Helmi-lullukkaUlos 4.8.2008

Going out August 4th, 2008

Olin ollut pipilässä oikeastaan koko edellisen viikon. Syynä oli saamani keuhkokuume Ilmeisesti se oli sitä. Homma alkoi edellisen viikon torstaina, silloin homma alkoi ihan tyypillisellän tavalla: kuume nousi ihan parissa tunnissa normaalista (joka on minulla epänormaalin alhainen, suunnilleen 35,5C) ihan hirvittävän korkealle (jonnekin 39,5C). Siellä se pysyi parisen tuntia. Silloin alokoivat kuumeen alentamislääkkeet vihdoinkiun toimia. Ja minä hikosin ihan käsittämättömän hirveitästi. Sellainen kierros vei jokaisen kehossani olevan jokaisen solun tosi väsyneeksi.
Homma hoidettiin tiputtamalla antibioottia. Tosi rajuja annoksia kolmasti päivässä. Se toimi kerrassaan erinomaisesti: niin hyvin että hslusin päästa pois mahdollisimman pian.
Kissat olivat tosiaankin levottomia etsiessään oikeastaan ihan mitä seuraa vain.

I was in hospital last week. I think, I had very serious pneumonia. It started on Thursday before that. Then I had very bad fever pulses. From 35,5C (very low temperature, but normal for me) (=95.9F) to 39,5C (=103.1F). And then back down. That made me (every cell of my body) extremely tired.
That was treated with very high doses of iv antibiotics. Really extremely high doses. Which worked really well. Actually so well, that I wanted out of there.
As You can see Helmi (and especially Ökö) was quite badly disturbed, because I wasn't there.


Koulut alkavatSuomalaisessa Kirjakaupasssa oli aikamoinen meno päällä. Koulut alkavat ihan kohta. Tämä on selvästi yksi niiden huippuaikoja: luultavasti melkein tärkeämpi kuin joulu.

In local bookstore, there were a lot of people. Now there are "top"-time for those stores, because schools start very soon.


SandalejaAika tärkeä juttu oli hommata itselleni kunnolliset sisäsandaalit. Sairaalassa olivat edelliset menneet oikeastaan jo aika heikkoon kuntoon.

My shoes were in very bad shape during my stay in hospital.

Kuka tuollaista pitää!Tilanne ei sentään  ollut niin epätoivoinen, että olisin joutunut ottamaan tuollaisen.

I wasn't that desperate!


Jätsakin nassutustaIhan lopussa söin jäätelön, sokeritonta tietenkin. Tietenkin se oli aika inhottavan epäsiistiä.
Pääsyy sen syömiseen oli väsymykseni. Se voi viitata alhaiseen verensokeriini. Mutta se voi myös viitata aivan yksinkertaisesti myös väsymystä.

I was really very tired then. That might mean, that my blood sugar goes very badly down. Or I'm just simply tired! But getting some rest and eating handles both problems. This time I had some chocolate ice-cream (without sugar).


Illalla sitten luin pikkuisen filosofiaa uusimmasta "Viivi ja Wagner" -albumista.

<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.