PelkoaUlos Ökön kanssa 10.10.2008

Going out with Ökö October 10th, 2008

Menimme Ökön kanssa ulkoilemaan. Ja Ökö tosiaankin pelkäsi ihan valtaisasti. Aika äkkiä taloni jälkeen hän alkoi piilotella itseään. Oikeastaan täysin strutsityyliin: kun itse ei näe muita, eivät muutkaan näe. Tietenkin paksu perse näkyy aika tehokkaasti.

We made a trip out with Ökö. But Ökö feared everything and all the time. She acts just like ostrich: when she can't see anything else, they can't see her, either. But her behind is there...


ESi ole syytäkään pekTuollainen perustusten paukuttaminen tekee aikamoista mekkalaa. On siis ihan ymmärrettävää, että hän pelkäsi ihan valtaiasti. Myönnettäköön, että mekkala oli aika kauhistuttava.
Menin itse katsomaan ilmoitusta maalaismarkkinoista. Ne ovat viikon kuluttua lauantaina.

Ökö feared this! Making base for the skyscraper. Very big poles are "hit" into the ground. And that causes quite awful noise.
I want to see the ad for "maalaismarkkinat". Those will be on Saturday, next week.


UrheilupuistossaUrheilupuistossa olisi rauhallisempaa. Mutta Ökö oli siloinkin ihan kauhuissaan. Tunki päätään kainalooni, jolloin ollaan mahdollisimman tehokkaasti piilossa.
Siellä oli yhä urheilijoita, jotka pelasivat potkupalloa (joka on suomalainen muunnos jalkapallosta).

Sporting place? That must be rather quiet. Ökö would like it! But no, she didn't.


Alkaa helpottamaanKun aloimme tulla asuntoni lähistölle alkoi Ökö rohkaistui. Ja näin on oikeastaan aika kummallinen aika kummallinen juttu: mistä ihmeestä se oikeastaan tietää asian. Onko täällä jokin erikoinen ominaishaju? Vai käyttäydymmekö jotenkin erikoisesti?

Now we were coming near my place. And now Ökö was very active. But why? Is there some special odor?

<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.