Taas liikkeelleUlos 03.01.2009

Going out January 3rd, 2008

Aika onnettoman kylmää. Niin surkean kylmää, että minun täytyi panna päälleni aika paljonkin vaatteita. Kädessäni on rukkaset. Hanskat olisivat olleet turhankin hankalia. Isoin ongelma oli kylläkin pipon kanssa. Nauha pitää nimittäin päätäni "oikeassa" asennossa. Pipon kanssa se lopsahtaa irti. Se ei ole mitenkään  miellyttävää.
Mutta liikkeellelähtö oli kuitenkin äärimmäisen tärkeää. Tämä oli ensimmäinen kerta useampaan viikkoon: muutoin tulen täysin mökkihöperöksi.

It was quite cold. Like January usually is here.
I had to put quite a lot of clothes on me. Normally I like coldness. But now there were way too much of it.
I use very simple mittens. Naturally gloves would be much more elegant. But with paralyzed hands those don't work. Very simple thing!
On head I have very simple knitted cap. Usually I don't use such. But it was way too cold.
Quite uncomfortable! But I really need to go out. I have been two weeks inside and otherwise I would climb walls.


Tuosta menemmeSelloon menemme oikeastaan ihan kivaa kävelytietä myöten. Tuo on oikeastaan ihan täysin jalankulkijoille tarkoitettu. Minulla on kuvia ihan samasta paikasta eri vuodenaikoina.

We go to Sello-mall through this place. Now it was really quite cold, about -10C or even colder.


Sellon "alkupäässä"Siinä Sellon "alussa" oli liukuportaat. Nyt siellä oli oikeastaan aika paljonkin ihmisiä. Joulun jälkeen alkoivat alennusmyynnit. Ilmeisesti myynti ennen joulua oli aika heikkoa. Tämän toivotaan korvaavaan sitä edes jotenkin.
Minulla oli jäänyt esimerkiksi joulupiparit ostamatta.

This at the very entry-point of Sello-mall. There are sales after Christmas. And those are pretty important now. Because the actual sales  (depression starts now) were not very good.
I haven't bought very special Christmas biscuits ("piparkakut" we call them). But I forgot to take my ATM-card with me. Okay next time.


YlhäälläSellon ensimmäisen vaiheen "katolla" on Viaporintori. Sen toisella puolella on pääkirjasto. Lainasin sieltä jonkun Leena Lehtolaisen dekkarin. Olin kyllä kuullut sen jo aiemmin, mutta eipä se juuri häiritse.
Minulla oli alkanut antibioottikuuri. Hommasin apteekista maitohappobakteereja.Ne toimivat tässä tilanteessa ihan hyvin.

This is the very first phase of the Sello-mall. There is a market place. There is library in behind.
I have quite strong amount of antibiotics. I must get some kind of "good" bacterias. Here are a pharmacy for getting some.


<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.