Lumeton tammikuuUlos 12.01.2009

Going out January 12th, 2008

Tosi lyhyesti kamaa (siis vain nelisen kuvaa). Tosi kummallinen tammikuu: ei yhtään lunta. Tai jossain on nähtävissä likaisenvaalea kasa. siinä on suunnilleen kolme yhtäsuurta osuutta:

This January is quite bizarre. Usually this (or next one) is the very coldest month here. And we have quite much snow. But now we have nearly no snow at all (okay, there are quite much at the very north of Finland).

M inullakin onKirjakaupassahan on oikeastaan aika paljonkin muuta kuin kirjoja. Minullahan on tuollainen hommattuna muutaman vuoden takaa.

Book-stores seem to have nearly everything other things than books. Actually I have purchased one for me a few years ago.


ihan kivoja kukkasiaKukkakauppa on aina värikäs kuvattava!
Oikeastaan ainoa oleellinen ostettava oli loisteputki yöpöytäni lamppuun. Ensin sittariin. Mutta siellä ei ollut! Vain astetta pienempiä. Eli silloin välittömästi Prismaan. Ja sieltä löyti! Paitsi kun Pappa avasi loodan, olikin sisällä ollut lamppu rikki!!

That flower-shop is naturally place, I take a lot of pictures. Those are so colorful.
My main need was getting a fluorescent tube for the lamp on my night table.


Sitten illallaSitten illalla alan sumplia sivua kuntoon. Tälläkertaa sivu jää aika lyhyeksi, koska kuvia on kuitenkin aika vähän.
Mutta luultavasti en saa tehtyä sitä kovin valmiiksi tänään, koska minun on todellakin syytä mennä aikaisin nukkumaan.  Olen senverran inhottavan väsähtänyt.

At the evening I started making this page. But this page is rather short one, only five pictures.
But very probably I can't make it ready. Because I went to sleep quite lately. And had to get up awfully early.

<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.