Aikanaan hokinmäkiUlos 17.03.2009

Going out March 17th, 2009

Kävely on kuluttanut lumet pois kävelytieltä. Mutta yöaikaan on aikamoisen kylmää - kaikki tulee takaisin. Nyt vain liukkaana jäänä hiekoitushiekan päälle.
Alunperin oli tarkoituksena mennä Synapsiaan uimaan tämän ulkoilukeikan jälkeen. Mutta ei se tosiaankaan onnistu. Nimittäin flunssa on ikäväsi heräilemässä.

This was time to do a trip to that Sello-mall. As You can see, all snow has melted from the walking area. But at night-time all water freezes back. And that's really slippery.
Originally I was going  to swimming at Synapsia. But I had this flu coming.


Aptdeelkkiin vaan...Tuolla perusteella Ruffe voisi hyvin tulla sisään. Onhan se tuollaista rääpälerotua monta kertaa isompia.
Eikä tarvitse olla edes lakimies todetakseen, että Ökö ja Helmi pääsisivät sisään ihan suoraan.

That kind of dogs can't come in. But Ruffe is three of four times bigger. Not looking even same species.
Ökö and Helmi would have no problems.


Ja pi5tääyhän nesaada pakattuaSu8omalaisen ihmeitäöSorruin taas ostamaan kirjalahjoja. Tai eihän siinä mitään sortumista ole. Kaikki keräämämme sivistys on nimenomaan kirjoissa.

Books are very basis of our civilization (okay, one can't say it of everything). So, book is quite nice present.


Varsinaisia herkkujaNuo ovat aikamoisen sokerisia. Eli minulle ne eivät tosiaankaan sovi! Mutta ovathan ne tosi romanttisen näköisiä.

These are "geisha"-candies. There's though nothing Japanese in them. But  who cares!
But they are made of "ordinary" sugar. That's not suitable for me.


Ei tämä olepilvenpiirtäjiäSkanska oli saanut jo vastapainon kuntoon. Se näyttää kuitenkin seisovan  kerrassaan tukevasti. Tämä on kuitenkin tulevan "pilvenpiirtäjän" maksimikorkeus.
Isossa maailmassa nosturit ovat "kiinni" rakennuksessa ja nousevat sen mukana.

Skyscrapers aren't very high here. Because land isn't very expensive, either. This is clearly the height of this. Building great heights is rather expensive thing. This is just aesthetics!


Kevät ei aqina ole kivaaTällainen nuoska on aika iljettävää keväällä. Eli keväässäkin on oikeastaan ikäviä juttuja. Sellaisia ovat koiranpaskakausi ja kauhistuttava hiekoitushiekan poisto. Mutta voi olla ihan, ettei matkailunedistämiskeskus puhu niistä mitään.

This kind of snow isn't any nice thing. My electric wheelchair shakes really violently. Mainly spring is very nice time. But there are times, that aren't so nice.
Now comes:
Everyone here knows these. But our tourism board doesn't admit them. Very natural thing.



<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.