P=zri päivää vanhojaUlos 4.5.2009

Going out May 4th, 2009

Oikeastaan tärkein juttu tänään oli hiirenkorvat. Nyt lehdet olivat suunnilleen sentin mittaisia. Wappuna niitä ei oikeastan ollenkaan ollut. Ilmeisesti rajoittavana tekijänä oli veden puute. Mutta kun vettä (nyt parin päivän kuluttua vettä- tuli ihan kiitettävä määrä) ei tullut, lehdet pruiskautettiin vauhdilla.

These are quite small, smaller than half inches. They are at mouse-ear stage. And their color is quite lovely. Some artist (Rafael Wardi, I think) said, that just this shade of green is nice. The dark one, which comes later in Summer, is not nice!
In Wappu we had no leaves. But all plants were at verge of doing them. Then it was very warm. Other problem was very clearly lack of water. But now we have (though warmth is gone)...


Jo kolme keffKZukkia alkPilvenpiirtäjä oli saatu nyt jo kolmannen  kerroksen tasolle. Se nousee aikamoista vauhtia nyt. Sitten kun  ulkokerrokset ja "harjakorkeus" on saavutettu kaikki tuntuu tyssäävän.
Myytävät kukat alkavat olla jo aika värikkäitä. Tätä ennen kukat ovat olleet aika surkeita rupuloita.

This skyscraper is in stage, where they have done levels 1-2. Third floor is coming.
Now we have very nice flowers.


Aika surkea m ääfräÄänikirjoja oli kirjastossa aika onnettoman heikko määrä. Nuo olen jo kuunnellut (paitsi "Seitsemää veljestä" ja kolmatta osaa sarjasta "Täällä pohjantähden alla"). Ja aika iso osa niistä on jo minulla.
Sitten täällä on aika iso läjä runokirjoja, joihiin kukaan  ei vapaaehtoisesti koske. Ja huippuhirveyttenä on Paavo Lipposen Finlandia-palkinnon  voittajaksi valitsema Bo Carpelanin Kesän varjot. Se on ihan kammottava tekotaiteellinen ökellys.

These are books-on-CD here! Not very many books? That's simply because those are extremely popular. All are "out".


Näppärä vekotinSiellä oli tällainen minitrukki. Ilmeisesti se oli tuohon hommaan ihan riittävän iso.
Se oli valon kannalta inhottavasti vastavalossa. Kuvaa on ihan pakko käsitellä (siis vaalentaa). Ja silloin lopputolos ei tyypillisesti ole erityisen hyvä.

They were doing constriction job. I don't know what. But they have some sort of forklift truck.
I had very lousy situation when taking this picture. Because I had to take it against the light. Then some picture manipulation. But that didn't work very well.<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.