Tälklä on jokuinen RhodoUlos 11.6.2009

Going out June 11th, 2009

Kukkapenkkikin  onTäällä on näihin aikoihin aika vihantaa. Ja ymmärtäähän sen, nyt on tuotettava kaikki, mitä vuodenaikaan tarvitaan. Siis kasvit, mutta myös eläinten on varustauduttava.

Real jungle here and now (these places were totally dead a few months ago). Because plans have to get everything they need during these few months. So, these arctic (this is very) places produce really heavily.


Syreenit kukkivatNyt on  myös syreenit täydessä kukassa.  Se taitaa kasvaa myös kohtuullisen pohjoisessa.

Lilacs are pretty typical plants here in gardens (though only in gardens, there are no "wild" ones). They can quite easily tolerate our climate.


Upeaa!Tuohon on saatu nyt asfalttia. Siis tietenkin olisi parasta, jos koko tie olisi pällystetty. Mutta kyllä tämäkin on parempi kuin ei mitään.
Aiemmin siinä oli hiekkaa koko tuo alue. Eli kyllä tämä on sentään tyhjää parempi.

I had complained about this place. But now it has been fixed! Naturally not the very ideal way, but that would have been extremely expensive.


Sellossa onRuffe tykkääKaupasta hommasin tällaisen leijonanuken Ruffelle leikittäväksi. Saa nähdä, mitä Ruffe tykkää. Ainakin edellinen  jääkarhu oli mieleen!
Marimekko on täkäläinen juttu.

Ruffe got this lion. I got ice-bear to him earlier. And he really loved it. Hopefully he likes this!
Marimekko comes from Finland.


Alkaa olla jo tavoitteessaPilvenpiirtäjä on nyt aika paljolti valmis. Sen voi päätellä siitä-, ettei nosturin alle ei mahdu juuri isompaa. Nyt sxiinä on ilmeisesti kahdeksan kerrosta.  Kymmenisen  voisi olla todellisuutta.
Tai eihän se mikään oikea pilvenpiirtäjä ole. Täkäläisessä mittakaavassa kuitenkin!

Now the "skyscraper" is very near final size. Because not very much more building can fit under the crane. I think, they are going to build 10 stores.
A skyscraper in Finland is very tall. This thing isn't called such anywhere else. But here is significantly taller than anything else.<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.