ÖPakkasilla on  hyvä nukkuaUlkona 25.1.2010

Going out, January 25th, 2010

Näin pakkasella on hyvä nukkua. Toisaalta Ökö nukkuu, on sää ihan minkälainen vain. Läppärin kuumasta (yli 70 astetta) prosessorista tulee ihanan lämmin ilma.

Frost is very excellent to sleep, thinks Ökö. Actually she thinks, that always is very excellent time.
This my laptop computer is very nice, because its processor is awfully hot, about 70°C (150°F). The cooling fan gives very nice blow to tummy.


Lunta löytyyTuota kävelytietä menen Selloon. Olen ottanut enemmänkin kuvia tuosta kohteesta. Kello on jossain puolenpäivän tienoilla.

I go to Sello-mall through this. I've taken quite many pictures from just this place. Now it was very near noon.


YHmmäfrtääksenki kalliitaKalliinpuoleisia kukkapuskia nuo ovat. Ainakin ymmärtääkseni. Tietenkin tässävaiheessa vuotta nuo on tuotettu polttamalla kalista öljyä.

These flowers look like quite nice. But they are very expensive (at least I think so (naturally, I don't have any expertise in that field)). I can understand, that warming greenhouses now, isn't very cheap thing.


Aika vilkasxOnnettoman heiklostiPääkirjasto on Viaporintorin takana. Ja siellä näytti olevan aika paljon ihmisiä, jotka liikkuivat ripeästi kylmyyden takia.
Tosi onnettoman heikosti noita äänikirjoja. Kun minulla itselläni on enemmän niitä! Mutta ilmeisesti aika huomattava määrä on kierrossa.

The library was behind this market square. Now we have very cold weather. Everyone moves extremely quickly.
Here are books-on-CD there. Really small amount!


VattuleivoksiaPrismassa oli sokerittomia vadelmaleivoksia. Olen merkannut ne nuolella. Yleensä tuollainen sokerittomia ei ole valikoimassa ollenkaan. Ei tietenkään, tuossa on nimenomaan äärettömän sokerillisia tuotteita. Paitsi joukossa oli yksi sokeriton: vadelmaleivos.

Here are cakes and such things.  Which contain extremely lots of sugar. But there were one diet product. Some kind of raspberry tart.


Naszsikat tykkääNassikat ovat inhastuneita tuollaisiin ostoskärryihin. Siis noissa on vähemmän tilaa kuin varsinaisissa ostoskärryissä. Mutta on ilmeisesti kohtuullisen tärkeää, että äidit pääsevät kauppaan edes joskus.

This shopping trolley is for kids. And kids just love that. But the problem is, that the capacity isn't very great. But at least mothers get some time.


On siitä jo molnta kuuk,auttaAmpumistapaus oli muutama viikko sitten. Mutta silti pieni määrä kukkasia oli vielä paikalla.

There was shooting incident a few weeks ago. But there are still a few flowers and such.


Tlosi kirkastaTosi kirkas taivas! Yöllä lämpö haihtuu suoraan avaruuteen. Periaatteessa päivällä Aurinko lämmittää ihan kivasti. Mutta nyt ei lämpöä ihmeemmin tule. Elikkä kylmää piisaa melkoisesti!

As You see, weather is really nice!
During the night all the warmth radiates directly to space (sounds quite overly dramatic, but there it goes).
That's compensated by heat from the Sun. But now it has no strength. Finally that means very cold weather. And it was. And next day even colder...

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.