Telkkarin tölläystäUlkona 22.2.2010

Going out, February 22nd, 2010

Aamulla oli vuorossa lätkäklassikko: Suomi - Ruåtsi. Se oli ihan kammottavaan aikaan: aamuseitsemältä. Panin herätyskelloni herättämään. Yllättävää kyllä, se toimi kerrassaan kiitettävästi: heräsin kerrassaan erinomaisesti siihen. Tosin se ei olisi ollut ollenkaan tarpeen: todellinen  rökäletappio Suomelle. 3-0! Kommentaattorit puhuivat lähinnä lammaslaumasta.
Tuollaista öpakkausmateriaaliaOlin varustautunut tuollaisilla maissinaksuilla. Niitä on joskus jopa käytetty pakkausmateriaalina. Ja onhan se täydellisen biohajoavaa.Mutta ei se erityisen ekologista ole: maataloudessa käytetään järjettömiä määriä öljyä. Traktorit ja lannoitteet. Ja tietenkin syötävän käyttämninen turhuuteen, kun maapallolla on yhä nälänhätää.

In the morning we had very classical match between Finland and Sweden. I had my alarm clock waking me up for that (at 7AM, quite horrible). It worked quite well, I woke up very nicely. But Finland was beaten quite badly. 0-3. Ouch!
Then I had some snacks made of corn.


Tuossa mennäänLunta on tullut aikamoisia määriä.

Then we had some more snow. And some more, when I was on my trip. That's very untypical.Usually we don't get any, when we have frost.
My electrical wheelchair works very nicely when the surface is "hard". But with soft one, huge problems occur.


Nyt ihan kohtuullinenAikanaan olin oppinut, että kohta jossa autot manevät kävelytien yli, on ihan kamala.

I had learnt, that these places (places where cars go across) are extremely bad. Those are very heavy, and they simply break the surface.


AikaaKävin terveyskeskuksessa varaamassa ajan hammaslääkäristä.

I should get a time from dentist. Because now Is the time!


Ke3rran viikoxssaSokerisiaKaupasta hommasin lihapasteijan. Minulla on "pasteijapäivä" kerran viikossa. Ymmärrän kyllä kerrassaan erinomaisesti, että ne eivät ole välttämättä ihan valtavan hyväksi minulle. Ei se niiten syömättä jättäminen luultavasti ihmeemmin pidentäisi elämääni. Se vain tuntuisi lohduttomasti pitemmältä...
Sokeriahan tällaiset kakunkoristeet ovat. Siis ei ihan puhdasta (lähinnä noita värejä voi pitää epäpuhtauksina), mutta kuitenkin. Kyllähän niitä voi olla diabeetikon kakussa, mutta ei  niitä pidä syödä.

I eat about once a week things like these. Naturally these are very unhealthy. But so what! I think benefits (by not eating them) are quite small. But there are certainly much ill-will.
Then there are the nice decorations for cake. Those are naturally very pure sugar (okay, there are some very negligible amount of color). But diabetic person just doesn't eat them.


Ldppälihnnun kassaSitten kassalle. Tämä oli raitilla sijaitseva Leppälintu, koska mkinulla ei olisi ollut aikaa Prismaan tai Sittarin.
Tässä liikkeessä on oikeastaan aika erinomainen valikoima sokerittomia tuotteita. Se tarkoittaa yleensä sitä, että kauppiaan lapset ovat kipeitä.

I had no time to go to Sello-mall and big shops there. But this smaller Galleria-mall is just quite adequate.

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.