Tuosta menednUlkoilu 3.1.2011

Going out January 3rd, 2011

Edellisestä Sello-keikasta on ihan liian pitkä aika! Limppaa minulla on jo muuten ihan hyvin, mutta haluan nimenomaan päätä ulos. Kuljen tätä reittiä Selloon. Kesällä ja talvella. Ero kesään nähden on aika huomattava. Ero on aika huomattava myös ihan perstuntumalta: pinta on tosiaan äärettömän epätasainen.

My last trip to Sello happened a long time ago. Way too long. I have enough soft drinks. But I want there myself, I use this place during  Summer. Quite huge change!
Very big changes are in surface. Now it was very uneven. Then even very short trip is hard.


Lunta riittääLunta oli vaikka kuinka! Tai oikeastaan lumikerroksen paksuus on satamisen jälkeen laskenut, koska lumi on mennyt kasaan. Mutta paino pysyy.

Quite lots of snow. Sometimes it's taken to special place for excess snow. But that's used only as the very last help. Because that costs something.
These snow piles have gone down quite considerably. Snow is quite "fluffy" in the beginning. But not anymore now.


KaukolaukaisinOlin hommaamassa jonkinlaista kaukolaukaisinta. Aiemmin käytössä oli lankalaukaukuin. Sillä sai ehkäpä puoli metriä etäisyyttä. Nyt hommasin radio-aluessa toimivan. Sen kantama on jotain puolen kilometrin luokkaa, joten tuskinpa se tuottaa ongelmia.

Earlier I had tripod. Now I need some kind of trigger. The one I got works in radio frequencies. It has range of 1200ft or so. Very enough!
This photo is made with it, the camera staying in table.


Inhottava pankkiPyrin käymään pankissa mahdollisimman harvoin. Mutta valitettavasti pankkikortti on uudistettava kerran vuodessa. Voin vakuuttaa, että useimmiten olen lakkoilijoiden puolella. Mutta en tosiaankaan koskaan pankkitoimihenkilöiden puolella. Siitä porukasta virkeimmista voi käyttää ilmausta "veltto räkä". Pääosasta ei edes sitä.
Hilpeä tunnin jonotus. Tosin joku virolaiselta kuulostava ukkeli oli erittäin hupaisa: kun hänen ja pakkineidin käsitykset sanojen merkityksestä, eivät olleet ihan samat.

I had been informed, that my ATM-card had expired. So, I have to went to local bank. I really hate that! Because they are really some kind of job politics
They are  not for customers. They are just there. Some security reason makes then so necessary. Security is reason for anything.


N>assikat tyk''Lasit kuntonSilmälasini olivat menneet ihan "rikki". Harmaannutettu linssi lähti irti oikeastaan aina, kun pesin lasit. Mikä ei tosiaankaan ole erityisen kivaa.

Nassikoita varten on laitettu tällaisia. Kauppiaahan ajattelevat asian hyödyllisyyden lompsallaan:  myös äidit voivat nyt tulla kauppaan. Muilta asiakkailta ostaminen sujuu hyvin kun ei tarvitse kuunnella käniseviä nassikoita. Ja onhan tämä ihan upea tapa osoittaa goodwilliä! Myöhemmin minulle juolahti mieleen, kuinka erinomaisia aivopesuvälineitä nuo ovatkaan uusien asiakkaiden koulimisessa.

My glasses were a bit "broken". Because other lens got loose. Not nice thing. There was a very small screw, that fixed the thing.

These  carts are for kids. And naturally for their parents (nearly always mother, though). But those things make money:

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.