Kiva ocxottaaUlkoilu 19.3.2011

Going out March 19th, 2011

Lumen mielestä on ihan hyvä maataröhöttää. Ja Helena tuli ihan kohta: odotus palkittiin siis kerrassaan erinomaisesti.

Snow just loves to lie. This was very excellent place, because Helena came. And they very obviously like each other.


Sukeltajien oma liikeIso rermppaSukeltajille oli tällainen "oma" kauppa. Itseasiassa luulen, että se on eräänlaisen harrastelijaporukan omistama ja hylläpitämä. Åerustelen tämän idean sillä, ettei liike ole avoinna juuri koskaan (ainakaan hyvällä sukellusilmalla).  Tuotteet ovat kalliita siellä, koska ne ovat kaliita.
Ja Gallerian remppa vain jatkui.

Divers have their very own shop just at my route. That is clearly owned by some divers: when theres good weather to dive, this shop is closed. They are naturally diving.
Galleria-mall is closed. Very long time, really huge renovations.


Tosi sokerisdtaTuolta ostin kellonPaikallisessa namukaupassa oli kaikenlaisia makusiirappeja. Tiedustelimme sieltä sokerittomia tuotteita. Mutta nyt sellaisia ei ollut. Mutta sain lupauksen, että minulle lähetetään sähköpostgia, kun jotain tulee.
Tuolta hommasin uuden kellon itselleni. Vierestä kuului ihan jatkuvasti Sembaloiden markkinointimöykkä. Minä olisin tullut sekopäiseksi muutamän päivän jälkeen.

This very special candy store had no diet-candies. But they promised to notify me, when they have. Very probably my electric wheelchair helps them remember.
Then I needed a watch. But there was very constant noise of marketing and children's songs. I would be really berserk quite quickly.


Kauneaa möykkääTänään  oli Sembaloissa ilmeisesti lasten oma päivä. Tuossa kuvassa Sellon ostama leikkitäti. Ilmeisesti hänet on ostettu sinne lahjomaan nassikoita. Silloin vanhettmatkin joutuvat pysymään siellä (ja käyttämään luonnollisesti sikamaisia summia rahaa). Olen kyyninen (mutta realismiksi sitä voi  nimittää). "Money makes the world go around".

Today it was children's day in the happening in Sello-mall.  Both parents has to come there. That's important. Because they use filthy amount of money.
Sounds skeptic? Maybe so. But its extremely realistic. "Money makes the world go around".


UlkonaTässä on sitten se ostettu kello. Se on titaania, joka on ihastuttavan kevyttä metallia. Eräs asettamani vaatimus on kellon vedenpitävyys. Lisäksi lasi  on safiirilasia, joka on äärimmäisen kovaa ja kestävää. Vihoviimeisenä "vaatimuksena" on yksinkertaisesti se, että kellossa on sekuntiviisari.
Siinä annoin itselleni ennenaikaisen synttärilahjan.

I had some requirements for watch:
That was some sort of premature birthday psesent for me!

Pikkukuva kellostaTätä sanotaan hienosti digitaaliseksi zoomiksi. Ja sehän voi olla vaikka kuiknka iso. Valitaan kuvasta jokin ihan pikkuinen pala. Ja kaikki muu huitsunkuuseen...

Beware digital camera ads the digital zoom! There You take a very small part of the pivture and throw away all other pixels.


Uuh!Sittarissa onSittarissa oli meneillään mammuttimarkkinat. Mikä tarkoittaa, että siellä oli ihan kauheasti porukka. Sen lisäsi menossa oli Sellon omat Sembalot. Mitä minä tosiaankin  inhoan.
Teetä on Sittarissa vaikka kuinka monta lajia. Niinkuin tästäkin näkee, on kutakin lajia vain muutama pussi. Prismassa on huomattavasti heikompi valikoima. Hyllytolkulla jotain ihan perusmoskaa.

There were some kind of big sales in the other big food shop. That ment, there were quite many people. Very disgusting!
There were huge amounts of tea in that shop.

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.