Äitienpäivä Äitienpäivä Äitienpäivä 2007

Mothers' Day 2007

Pusasin gimpillä näin hienot kortit. Ohjelmassa oli yksi ihan pikkuinen toimimaton yksityiskohta: se ei suostu printtaamaan. Tai oikeastaan minä en osaa panna asetuksia soveliaiksi. No hälläväliä, lopputulos on ihan sama!

Minulle oli vakuuteltu, että voisin katsoa Formulat siellä (Espanjan GP)). No, niin ei tosiaankaan ollut! Ruutu oli onnettoman pieni, joten en ihmeemmin nähnyt tekstejä, ääni oli niin onnettoman hiljaisella etten juuri kuullutkaan. Ja sitten tuli huippu: pöytään istumaan! Sieltä voisi kuulemma kuulla. Mutta kun se on heikkoa...Eli voi varmaankin todeta, etten ollut siltäosin ihan hirvittävän onnellinen.

These flowers, woodanemones (Anemone nemorosa), are the flowers of this day. I made very nice cards with gimp. But there was just one unsignificant promlem: it can't print these! Actually not very small problem!

Toimivasti sisustettuTuulin huonetta oli uudistettu aika voimallisesti. Tai lähinnä sängyksi oli tullut tuo parvi. Alle muodostuu tällainen kiva ja kodikas tila. Siinä on hyvä soittaa vaikkapa kannelta (tuolla taka on sen musta ja valtaisa looda).

Tuuli had some changes in her room. Mostly bed. It has been "moved" up. That way, there's nice cozy area just under it.

Ruffe on vssynyt

Tuuli oli ulkoiluttanut Ruffea. Ja Ruffe oli, tapojensa mukaan, koheltanut hulluna. Ja tullut tosi väsyneeksi. Mikä on luonnollisesti Ruffen käsitys onnesta. Turvallinen löhöämispaikka on sohvan alla.

Ruffe is now tired! But this tiredness is just very nice thing. He had done some walking-trip with Tuuli. And natyrally (bacause he is just young dog), he rushed around. That very, very tiring.

Tosi helppo kakku

Tällainen kakku näyttää tusi hankalalta ja vaivalloiselta tehdä. Mutta oikeastaan niin ei olekaan! Syvimmällä sisällä on kääretorttu (tai parikin). Päällä on paljon kermavaahtoa ja koristeet. Tälläkertaa koristukset ovat Paulin tekosia. Tuolla koristelumallilla on varmistettu läöhinnä se, että jokaisen on otettava sitä ainakin kaksi kertaa. Ihan hyvää ajattelua.

Really nice-looking cake. This must be really quite complicated? But it isn't! Just a (or maybe two) swiss roll. Then a lot (really much) of whipped cream. Then ask Pauli to do the decoration. He put grapes to other side and stawberries to another. So, everyone had to take two helpings. Excellent thinking!!

Mika on ollut ShanghhaissaMika oli ollut Kiinassa, Sanghaissa. Sieltä hän oli hommannut tosi tyylikkään teeastiaston.

Mika has been in China just a few weeks ago. He bought from there this lovely teaset. Chinese can!!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.