-5224 3we-äystgä ewnbs5nÄitienpäivä 2009

Mothers' Day 2009

Äitienpäivänä Ruffe oli mukana Klaukkalassa. Nyt on oikein hyvä hetki vetää unta palloon. Kun Pappa istuu takapenkillä hänen vieressään.

In Mothers' day we went to Klaukkala. And Ruffe was naturally with us. My father sits back there with him. Then it's safe to sleep.

OnnittelukorttiOnnittelukorttiSain pikaisesti väsättyä tuollaiset onnittelukortit. Internetissä on järisyttavä määrä kuvia valkovuokoista. Joitain satoja tuhansia.

Wood anemones are very special thing in our Mothers' Day. Usually they just blossom that time. But not now. They blossomed during Wappu. Now there were just none.
But there were several hundred thousand pictures of them. In  the Internet.

Silirtyw5ä tuli

Anna silitti Ruffea. Ja eihän Ruffe pane asiaa ollenkaan pahakseen.
Hänellä on päällään valjaat. Niissä on heijastuslevy, josta kameran salama heijastuu tosi voimakkaasti. Valjaiden avulla minäkin saan hänet näppärästi syliin.


My sister Anna petted Ruffe. And Ruffe didn't mind it.
Ruffe had this vest. There's some sort of luminous tag on it. Flash at my camera reflect from it really effectively. The vest is necessary for me, I need it to lift her in to my lap.

Ihan hyvää

Virolaisia makkaroita

Meillä oli virolaisia makkaroita. Mika paistoi makkarat ulkogrillillään. Virolaiset osaavat todellakin asian. Siellä on nimittäin ollut erittäin voimakas saksalaisvaikutus. Ja he osaavat tosiaankin asian. Rasvaa ja suolaa säästelemättä... Mutta eihän sellainen ole ollenkaan paha juttu, kun se sattuu riittävän harvoin.
Jälkiruoaksi oli tällaista torttua. Siinä on mustikkaa ja vadelmaa ja alla jugurttia.

These sausages come from Estonia. Estonia has very strong relationship with Germany. So, they can do very delicious sausages.
As dessert, we had this pie. There are raspberries and blueberries. Then yogurt under everything.

Sö-+3ä5nen 5st44Kyllähän Ruffestakin pitää olla tällainen söpö kuva. Kun Ruffe on muutenkin suunnilleen jokatoisessa kuvassa.

Another cute picture of Ruffe. There's nearly impossible to take un-cute picture of him. Like kittens.

Kiva paikka tark,kailla

Pihalla,...

Murkinoinnin jälkeen siirryimme ulos plantaasille.
Omppupuut ovat aika onnettoman binäärisiä. Niistä ei tule joko yhtään mitään tai sitten niin valtaisa määrä, että kaikki lähiympäristössä ovat litkussa.

Apple trees are actually very binary things. First they produce nearly no apples. Like their own tree. But then they make really immense  amounts!

E5 08n74sta <2yh30 ää 6334t

Ulkona oli kuulemma kylmää. Ei tosiaankaan minusta.
Lähiympäristön linnunpesien pehmustusmateriaalin pääväri on nyt aika selvä!

There's cold outside, all other thought. But I don't think so. I like cold weather.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to main page.