KivaaLumi ulkoilemassa

Snow going out

Nyt oli aika ottaa Lumi ulos. Harjoitella ulkoilua. Ja kyllähän se meni oikein hyvin. Kyllähän muutama naukaisu tuli, mutta ne olivat oikeastaan ihan vain velvollisuudentuntuista.

There has been some time from the last time I went out with Snow. The idea is just simply practice it. And he did it much better. Maybe a few obligatory meows...


Ihmiset ovat tylsiäLumi rynnistää makuuhuoneeseen heti kun ovi aukeaa. Mutta nyt olikin naru etsimässä. En itse nähnyt narun loppumista, mutta se oli ilmeisesti melkoinen kuperkeikka.
Sitä voisi verrata lähinnä laskeutumiseen lentotukialuksden kannelle. Paitsi että tämä on huomattavasti rajumpi kokemus...

Snow had some kind of leash. Then he noticed, that door of bedroom was open. He took real jump-start. Okay. But then he was at the end of leash. That was STOP. Then he did some sort of back-flip. I didn't saw it, but I believe.
It can be compared to landing to a carrier. Only this was much harder.


Jolpa kävelläänLumi pomppasi sylistäni. Ja hän ei tullutkaan välittömästi takaisin, vaan katseli kiinnostuneena ympärilleen. Mutta kyllä tuollainen omaehtoinen toiminta loppui aika äkkiä.

Snow jumped from my lap. And he didn't immediately back. He was really interested in the other things. Like smells -  cats have extremely exact sense of smell.


KauppaTälläkertaa menimme Alepaan.

Now we went to totally to different direction.


KiinnostavaaTosi kivaa katsella maisemia.

Really nice to sit in Olli's lap. Nice, safe place.


Lolppu puskistaTuon taloryhmän eteen oli istutettu puskia. Kerrassaan typerästi. Oli ilmeisesti ajateltu, että niitä tulisi koko taloriviston eteen. Sellainen kiva katseiltasuojaava aita. Mutta joku älynjättiläinen olikin istuttanut kaikki ensimmäisen talon eteen. Siinä olikin varsinainen viidakko. Muut pihat olivat täysin alastomis.

There has been quite bad error made to fences.


Kohta puretaanLeppävaaran kansantalo puretaan ilmeisesti ihan piakkoin. Ylläpito edellyttäisi isoa ja erittäin kallista remonttia. Mutta tontti on aika valtaisan iso. Toisaalta on ilmeisesti ihan "järkevää" luopua kaikesta.

This is the "kansantalo". It had been made by just quite ordinary people (communists) a bit over 50 years ago. Now there are going to be very big renovations. So, they are going to sell that away.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Takaisin jumppapaikkaan.

Takaisin pääsivulle.