Maalaismarkkinat 2006

Edellinen kerta.

Previous time.

Minua kuljetti sinne avustajani Hindrek. Niin, oikeastaan kuljettamisen hoiti sähkömoottori 8-) Mutta kyllä ovissa sunmuissa apua kuitenkin tarvitaan.

Jokainen talonmies taitaa inhota syvästi tällaisia puita! Siis kyllähän nuo lehdet ovat upeanvärisiä. Mutta kun niitä on noinkín törkeän paljon!

My personal assistant Hindrek took me there. Actually electric motors of my wheelchair did it...

Janitors surely hate these trees! Because they produce so vast amount of leaf-rubbish.

Hey, better thinking. When every tree has about same amount of area as leaves. This one has "bigger" ones. So, the amount is smaller.

Tilanteessa, jossa olimme oikeastaan kiertäneet jo kaiken, ilmoitti kamera hövelisti, että muistikortin kanssa on ongelmia. Myöhemmin saatoin havaita, että kaikki kuvat olivat menneet sen silkeän ties.

Then at fair I took really huge number of photos. Actually so vast number, that my digital camera had some kind of mental illness. It destroyed everything. I wasn't exactly very happy...

No, vielä oli joitain elikoita, joista sai kuvia. Elikkä kuvia on sitten niistä (ja vain niistä). Tosin ilmaus "maalaismarkkinat" pääsevät oikeuksiinsa, kun maisemissa on sentään ihan oikeita elikoita.

Ja nyt voinkin lotistaa tietämättömyydelläni! Eikös tämä etualan otus olekin aasi? Sinänsä kiltti otus, valtaisan itsepäinen vain.

Ja taustalla olisi poni? Nehän ovat oikeastaan aika häijyjä elikoita!

There was only one place to be photographed: all these animals. So, there are quite huge number photos of them. Okay, then this really looks like agricultural fair.

Are these donkey and pony? Maybe so, though, I don't care much!

Isosta suurennuksesta saattoi nähdä, että Äiti oli nassikkaa huomattavasti kiinnostuneempi lampaista.

One could see (from original big picture), that mother was far more eager than kid.

Ilmeisesti pupijussi on oikein suloinen paijattava. Luultavasti tämä on angora-rotua, jolloin turkki on erikoisen pehmeä.

Kids love to pet these bunny rabbits. But one should remember, that they actually are food. Okay, Angora-varieties are shaved before being eaten.

Mutta se taitaa pelottaa pupua aika paljon. Noillahan ilmeisesti pääosa elämästä menee eri asioista pelkäämiseen! Kieltämättä ihan järkevää, uhklarohkealla elämä jää aika lyhyeksi.

This petting makes rabbit really nervous. Actually being very nervous is quite natural thing for them. Because they are mostly "food" in food chain...

Sähkäri on kerrassaan kiinnosatava vekotin! Ja tuota nassikkaa kiinnosti! Uskoisin, että kun aikuinen antoi järkeviä vastauksia.

Tai edes suunnilleen järkeviä, olisin voinut upottaa vaikka minlälaista soopaa!

Every kid is really interested in my electric wheelchair. And I even spoke to her, giving reasonable answers. Thing, that adults don't normally do to kids.

Hindrek kantoi ostokset mukanaan.

Ostin sieltä kiinalaista ruokaa (kuulemma siinä oli yksi annos, mutta sillä murkinamäärällä olisi ruokittu kiinalainen kyla viikoksi) ja sokerittomia piirakoita (omppua ja ananasta).

Hindrek had everything I bought with him (no, actually nuts were in my backpack).

Some Chinese food. And two diet-pies (apple and pineapple)


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.