Tällainen se oliRaittikarnevaalit 2007

Linkki edelliseen
Linkki seuraavaan

Tällainen se oli tänävuonna. Yksi asia ei muutu: silloin sataa. Paljon tai vielä enemmän. Tai oikeastaan silloin tuli iljettävää tihkua. Niin vähän, ettei sateenvarjoa oikein viitsi ottaa esille. Mutta kuitenkin niin paljon, että ulkona kastuu.

Link to previous one.
A link to next one

Small rain nearly all the time. At this time of year, that's quite typical thing.
Actually, there weren't so many people, because I was there quite early.

Kyllä tenavilla kelpaaTosi iso pomppulinna
Nassikoille on laitettu alue heti paikassa, missä minä tulen Raitille.
Tuo possujuna olisi taatusti upea juttu Otaniemessä Wappuna. Sieluni silmin voisin nähdä junallisen umpihumalaisia nörttiteekkareita.

There were quite many things to kids, too. But now there weren't very many? Very simple reasons. The kids were at schools and kindergartens. And there were really awful weather!

Kammottavia ökellyksiäAika uskomatonta: joku toritaiteen tuotos on jopa kohtuullisen näköinen. Mutta sitten totuus paljastui: kääntöpuoli oli hyvän näköisen. Kuvapuolella oli taas jokin kammottava oksennus.

Usually these pictures look really awful. But then some looked quite nice. But that was the reverse side of picture!

Mitähän pervolimuja nytRaitilla vallinnut tihku olin äitynyt melkoiseksi sateeksi. Meidän oli ihan pakko mennä kauppaan sateensuojaan.
Limu on oikeastaan aika oleellinen juttu. Perusideana oli hommata jotain aika pervoa. Ja PepsiMaxChilly oli nimenomaan sitä. Joku PommacLight oli oikeastaan normaalia siihen verrattuna.

Now the rain has turned from drizzle to real heavy rain. We had to go to some shelter.
I want to have some light drinks. Okay, not maybe that drinking is not so necessary. Because the weather is relatively cool.

Kaupasta on ny6tt ostettu kaikenlaistaSitten lähdimme kaupasta. Olimme hommanneet Arille Atkinsin dietin mukaista murkinoitavaa. Koska tämä ei todellakaan ole mikään laihdutuskuuri. Koko idea jostain lyhytaikaisesta kuurista on äärimmäisen typerä.
Sade ei ollut oikein loppunut. Hiljentynyt kuitenkin. Oli kuitenkin syytä mennä uuteen sateensuojaan Selloon. Kerrassaan erinomainen tekosyy mennä katselemaan mahdollista uutta kameraani: Olympus mju 770 SW. Se toimisi varsinaisen kamerani rinnalla. Sitä olisi yksinkertaisesti helppoa pitää mukanaan kaikissa tilanteissa ja kaikkialla.

My buddy Ari uses that diet by dr Atkins. And that works really excellently. So, that's now way of living for him!
The had turned to quite small drizzle. But there was something anyway. I had really excellent reason to go local photo-shop. There I looked at the Olympus mju 770SW. Maybe I should get that for my B-camera? Because that would be really easy to take with me: light-weight and very easy.

Kuka kestää lelukoiran räksytystäPaluumatkalla oli kaikenlaista. Esimerkiksi minä en oikein jaksa innostua räkyttävistä lelukoirista. Niiden kanssa sattuisi aika äkkiä "vahinko" ja rymistäisin pyörätuolillani päältä...

These barking toy-dog. Sini found them very cute. I'm way more realistic. After about one hour of barking I would accidentally run over it with my wheelchair. No more barking anymore...

Sini on innostunut lohikäärmeistäSini on aivan valtaisan innostunut lohikäärmeistä. Kuulemma tämä kuva pitäisi lähettää hänelle. No joo, kyllä hän sen saa. Mutta laatu ei lohikäärmeen osalta ole mitenkään erikoisen korkea: olin paljon kiinnostuneempi ottamaan kuvan Sinistä.

Sini is really interested in dragons! She wanted to take a picture of fan with dragon-picture. And she wanted this picture, too. Although, the main thing here is Sini.

Jopa osuvia tekstejäSiinä on nassikoille ja muillekin oikein sopivia ilmauksia! Mutta aviosiippa ei välttämättä arvosta kaikkia totuuksia (esimerkiksi nassikan paidassa lukevaa "katastrofi tulossa" -tekstiä).
Tuossa edessä on kummallista kyllä jotain "Hankkija"-kamaa. Mutta eipä se täällä ole mikään erikoisen suosittu. Minä ainakin pidän tuollaista junttitouhua vastenmielisenä!

Kids can have these shirts with "funny" texts.

RihkamakorujaJohan löytyy kasapäin kaikenlaisia "roskakoruja". Joidenka käyttöön keksin ainakin pari oleellisen isoa estettä:

  1. Nikkeliallergia. Se on aika ikävä juttu, eikä sitä ole ollenkaan kivaa saada.
  2. Senlisäksi korut ovat hillittömän rumia!

Why use jewels like these? Because there's huge risk of nickel allergy. And be very sure, You don't want that allergy!
And then  very simple reason: these  are simply just awfully ugly!

Jäljennöksiä aseistaKuka perhana ostaa tuollaisia jätteitä? Koska ne ovat loppujenlopuksi aikamoisia jätöksiä.
Tosin Sini ehdotti, että myyntimiehistä pääsee upeasti eroon huitelemalla tuollaista sopiva hullunkiilto silmissään.

These swords aren't of very good quality. But Sini figured a good use for these. Local missionaries would be really scared if I play with these.

Sini teki upean salaatinKotona Sini teki Arille sopivan salaatin. Valkoinen on jonkinlaista fetaa (oikeatahan se ei tosiaankaan ole, koska EU-lainsäädäntö estää (samalla tavalla suojattu on esimerkiksi mämmi, mutta sitä tuskin aletaan kopioida)). Muut värit ovat tomaattia ja vaihtelevan värisiä paprikoita.

After that trip Sini made lovely salad for Ari. That white stuff is feta-cheese. Other things are tomatoes and various colors of sweet peppers.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.