Gigantti, Bauhaus 23.8.2002

Gigantti, Bauhaus August 23rd, 2002

Isäni vie minua ajoittain autolla jonmnekin. Ja kyllähän se on ihan hyvä juttu: muuten tulisin ihan taatusti mökkihöperöksi!

Sometimes my father takes me me to some places. Otherwise I would climb the walls 8-)

Ihan ensimmäiasenä menimme giganttiin. Tarkoituksenani oli nimittäin hommata itselleni kahvin- (eli teen)keitin ja langaton puhelin. Se keitin jäi, siellä ei ollut seksikkäitä ihmekeittimiä, joissa olisi ollut kaikenlaisia vimpsautuksia.

First we went to gigantti. Actually I wanted to buy a tea-cooker from there. But only one such!

Then cordless phone. That's really usable thing for me. Actually there were quite many of those. Okay, we took something from Siemens: rather reputable name.

Kirjoitin! Minulta sellainen oli lopettanut toimintansa juuri edellisellä viikolla. Uusi olisi saatava mahdollisimman pian. Ja kyllähän siellä oli kerrassaan ihastuttava härveli: HP7350. Resoluutiota vaikka muille jakaa, osaa myös digitaalikameran muistikortilta tulostamisen. Mutta siinä oli vain USB-liitäntä. Pitää olla myös rinnakkaisliitäntä.

Se kirjoitin taitaa olla tuossa polveni kohdalla.

Last week my previous printer died. Or actually it's color things. But then it's totally dead!

Something new must be purchased. Maybe something like HP7350; it looks really excellent.

Euroopan unionin myötä tänne on tullut saksalainen "Bauhaus"-rautakauppa. Saksassa se on ilmeisesti aika iso ketju. Suomen kohdalla ei ainakaan voi puhua isosta ketjusta; luultavasti ei voi puhua edes ketjusta.

Myyjäthän olisivat etu. Eräs ystäväni käytti taloaan rakentaessaan tietystä myyjästä nimitystä: "veltto räkä". Ikävä kyllä täällä tuntuu olevan ihan samat rautakaupan myyjät...

European Union "opened" our systems. So, this very German hardware can easily enter. But it might be just excellent thing. Because shop assistants are really notoriously bad.

Siis kuinka joku voi pitää puutarhassaan jotain noinkin kammottavaa?

Who puts those horrible things in his/her garden.

Huh! Edelliset kammotukset olivat jopa tyylikkäitä näihin hirvityksiin verrattuna. Ja sitten ne ovat vieläpä kohtuullisen arvokkaita! Vai onko tuo rahasumma korvaus niille urheille, jotka suostuvat nttamaan tuollaisen hirvityksen puutarhaansa?

Itseasiassa jotain bnoinkin kammottavaa sopisi aivan erinomaisesti Mujusen Arin syntymäpäivälahjaksi. Ajattele vain: metrinen betoniankka laiduntamassa Arin työhuoneesa.

Heavens! Even "The Liberation Front of Garden Elves" (that works in France) would consider these quite hideous!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.