Taksilla kaupunkiinHolmasto 2.7.2009

Holmasto, July 2nd, 2009

Nyt menimme taksilla kaupunkiin. Aikka inhottavan lämmin ilma. Tai ainakin minun mielestäni noin on. Minä en tosiaankaan tykkää tilanteesta, jossa olen hiestä märkänä yötä päivää.

It was time to city now. Though I don't like this kind of weather. Being moist from sweat all day and night.

Tuolta hommasin uusdet kolikkosivutTarkoitus oli hommata kolikkoroinaa. Siis minulla on hommattuna nelisen vuotta sitten, niin tässä on tullut useampia uusia maita. Tai sitten hallitsijat ovat vaihtuneet.

I collect euro-coins. Just simply one set from each country. I bought some  new coin pages. Last time I bought was four years ago. Then there has been several new countries and changes.

Kuva AleksiltaAleksi on firmojen pääkonttorien toiveosoite. Tai siis ne firmat, joidenka pääkonttori ei ole siellä, ekivät pidä asiaa ollenkaan tärkeänä...
Nyt tuolla on  lähinnä erilaisia turisteja. Sekä suomalaisia että myös ulkolaisia.

This street: "Aleksanterinkatu" is our Wall Street. Every company (especially banks) have their headquarters there.
This time of year, it's full of tourists. Both ones from Finland and every possible part of Earth. So, the amount of disgusting yuppies go down...

TäkäläinenAleksilla on myös World Trade Center. Niinkuin ilmeisesti suunnil.leen kaikiossa isommissa kaupujngeissa on.

As You can see, this street is just the place. Every big city has such WTA (World Trade Center). Not just New York.

Onka tuo muka suomalaista

Täällä ei tuollaisia ole. Ilmeisesti tuo on siperialainen husky. Ja sinne on aika pitkä matka. Tai tietenkinhän tuo voi olla alaskalainen malamud (joka on vielä huomattavasti kauempana).
Tai jääkarhuja (paitsi tietenkin eläintarhoissa). Ihan  niinkuin Berliinin eläintarhan Knut-jääkarhu.

Then there was a shop, which had "typically" Finnish things. But these dogs aren't typical here. They come from Siberia or Alaska.
Like ice-bears. We don't have any. Except those in zoos. Like Knut in Berlin.

Siellä ei ollut smoothietaOlen yleensä ottanut smoothien. Mutta niitä ei täällä ollut. Oikeastaan aika hämmästyttävä juttu. Luultavasti ne ovat jossain ihan muualla.

I take usually a cold smoothie. But there wasn't any! Probably they are in some other (very logical) place. I took some energy drink this time. Very suitable thing this time.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.