Katrin ja APMn tupaantuliaiset

Housewarming party of Katri and APM

Olin ollut tässä Katrin ja APMn asunnossa parikin kertaa: ihan parisen päivää muuton jälkeen (silloin kaikki kamat (loppujenlopuksi kamaa on kerrassaan älyttömän paljon) olivat vielä aika sekavasti kaikkialla) ja sitten pikkuisen ennen joulua.

Tässä isäntä tarkastelee plantaasiaan. Eihän se niin kauhean valtaisa ole, mutta yhdentekevää.

Katri and APM (=Antti-Pekka Murhu, so long name!) made housewarming party. I have been earlier there, actually twice (just after move and then before Xmas).

But it was winter and really dark. For instance, I haven't seen this yard.

Päivi ja Pasi.

Their last names are Turtiainen. But no, they aren't married to each other. Päivi is married to Esa, Pasis younger brother.

Esan ja Päivin tytot röhöttivät sohvalla tässä vaiheessa.

These kids are Päivi's. At least I think so.

Tenavat olivat löytäneet sarjakuvat!

They found big books of comics. Full of such!

Asunnon toiseen kerrokseen pääsi näitä portaita myöten. Kyllä minä kävin siellä silloin ensimmäisellä kerrallani. Senkun vain repii itsensä ylös kaiteita myöten.

Stairs to 2nd floor.

Ja siinäpä isäntäpari valmistelee jotain syötävää. Ihan liiallista!!

Our host & hostess make something probably much too complicated to us.

Murkinoinnin aika! Itseasiassa aika paljon porukkaa tuli vielä kesken murkinoinnin. Eli siksi ihmiset vaihtelevat kuvasta kuvaan. Itse olin pöydän päässä, jonne pyörätuolini meni oikein hyvin. Ja lisäksi saatoin ottaa kivasti kuvia sieltä.

Eating! Fist we had mushroom (usually I don't like mushrooms, but here was plentily cream) soup, then some pizza. I sat at end of table, excellent place to take photos.

Sitten kun aikuiset olivat syöneet, oli nassikoiden vuoro. Pizza näytti uppoavan ilman ihmeempiä ongelmia.

After adults were kids. They obviously liked pizza.

Eihän tämä mikään hirvittävän myöhäinen aika ole. Mutta ihan taattuvarmasti pikkunatiaisille. Jotka muistuttavat kissoja siinäkin mielessä, että kaikki on nähtävä. Vaikka väsyttäisi ihan kamalasti.

This was not a late time. But for kids, it definitely is.

Kun tulin kotiin. Ökö karkasi! Se luikahti porraskäytävään avatessani ovea. Kissapsykologian paikka! Kissa haluaa nimenomaan huomiota. Se istuisi onnellisena seuraavassa kerroksessa kuunbtelemassa huhuiluani. Eli ovi kiinni viideksi minuutiksi. Kerrosvalot sammuvat ja kissa alkaa tuntea olevansa tosi hyljätty olento. Sitten avataan ovai ja katti tulee kuin tuli hännän alla. Paitsi että se oli kerrosta ylempänä odottamassa (laskutaito ei ole kattien vahva puoli). Mutta kyllä se vauhdilla tuli! Katso vaikkapa kertomustani parvekeseikkailusta.

When I returned to home, Ökö escaped. But I used some basic cat-psychology, and she came back really quickly.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.