Kohta mennäänUlkoilu Helmin kanssa 3.4.2008
Going Out With Helmi April 3rd, 2008

Olimme lähdössä taas ulkoilemaan. Olin jo päättänyt, että lotan mukaan jommankumman kissani. Kummal.lakin on luonnollisesti hyvät ja huonot puolensa. Ökö on suhteellisen helppoa ottaa mukaansa, mutta ilmeisesti hän pelkää aika paljon näitä reissuja. Helmi suhtautuu matkoihin paremmin, mutta reissun jälkeen alkaa kammottava mouruaminen.
Siinäpä sitä sitten mennään. Alakerran aulassa sähköpyörätuoliini pannaan jalkalaudat. Ne ovat aivan ehdottoman tärkeitä. Ideana on se, että ne estävät jalkojeni joutumisen pyörätuolin alle. Siinä ne murtuisivat tosi pahasti.

Today I went out. I had decided to take some cat with me. But which one? Okay, Helmi was it. Just simply she loves being out. The big negative thing is her moaning! 
Here we are down at lobby of my building. There we did final adjustments to my electric wheelchair.

Ihana l.umikasa

Eikös tuollainen lumikasa ole perhanan kylmä, Ainakin minusta paljain jaloin lumikasa olisi aika hyydyttävä kokemus. Mutta Helmi meni ihan innokkaasti kasalle.

This pile of snow must be really cold. And Helmi had bare feet. Naturally her fur coat was warm.


Märkäb maaMaa on selvästi märkä. Tassunjäljistä voi päätellä, että ne ovat aika rapaiset. Sen saattoi nähdä, kun nostin Helmin syliini.

Ground is clearly extremely wet. You can see marks from the paws of Helmi.

Kukkaset ovat aika onnettomiaKähkösen kasvit ovat vielä aika onnettomia. Tietenkin kesäkuvassa tilanne rajusti toisenleinen. Sisään (15 440 280 tavua). Helmi on saanut ilmeisesti jonkinlaisen vainun, että tämä on nyt hyvä paikka. Nyt on pakko mennä vauhdilla.. Minä asustan kolmannessa kerroksessa (toinen asuinkerros). Kissalle tuollainen matemaattinen operaatio on ihan liian monimutkainen.

This place looks quite dead now. But in  few months this place is really totally green. Plants here, very near arctic are really highly effective. 
Here's a video clip how Helmi comes to home (15 440  bytes). She got some kind of smell, that said "this is near my place". And then she wanted really quickly that place. But first attempt wasn't very succesfull. She takes first match. But that isn't correct, second is.


Ulkoilun jälkeen väsyttääUlkoilukeikaa jälkeen väsyttää ja unta on saatava palloon mahdollisimman paljon. Sini nappasi Helmin. Ja sitten vain kuvaa. Helmi makaa sylissä ja örisee tyytyväisyyttään. Ja kuka ei örisikään tyytyväisyydestä silloin (4 392 296 tavua).
Tärkeä juttu oli nähdä Helmin mouruaminen. Muutama päivä tuollaista putkihuutoa lannistaa kenet vain. Tuossa on kovin laimea (16 855 096 tavua).
Minäkin söin kakkua ja torttua silloin (9 826 648 tavua).

After the trip Helmi needed some sleep. A lot of it. Sini took Helmi to her lap. And Helmi really liked it. And why not, everyone surely loves that (4 392 296 bytes)! 
The biggest problem with Helmi, is screaming (16 855 096 bytes). That lasts for few days. 
Then I had to eat something. Some cake and pie (9 826 648 bytes). We purchased those market place rather near here.



Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.