Onnetonta hiekkaaKenkäkauppa 26.03.2009

Shuestore March 26th, 2009

Tuosta minä menenTuota reittiä kuljen Sellon kauppakeskukseen. Kävelytiet ovat ihan täysin sulaneet, jäljellä on vain aika paksu kerros hiekoitushiekkaa.

As You can see, these walking areas (I go through these to Sello-mall) are totally dry now. There's only quite much sand. And that sand is pure poison for my wheelchair.


Noizsta väreistä sen näkiTuohon sitten kaikkiTorstaina minulla on tyypillisesti "pasteijapäivä". Näen jo kauempaa, että kaupusteluteltta on paikalla, väristä.

Typically I have pies in Thursday. The tent has very distinctive color.


PääkohdeHommasin tuollaiset
Pääkohde minulla oli kenkäkauppa Sellon kauppakeskuksessa. Siellä oli Eccon myymälä. Eccolla on käytössään järkevä lesti. Ei siis tosiaankaan jokin typerä italialainen lesti, jokia on ihan liian kapea.
Kengissä on oltava nilkan takaa menevä lenkki. Varpaani eivät nimittäin pysty kipristymään riittävästi.

The main idea is getting shoes. I use them daily.
I took shoes by Ecco. Those are typically more pricey than "normal" ones. But they are "better". We Finns have quite wide feet. Typically classy and quite narrow shoes don't fit to me. They look just quite good, but aren't good for us.
The shoe must have ankle strap. Because my toes don't work well enough.


NNyt jo!Ravintelikn asiakkaat olivat ravintelin ulkopuolella. Heillä on ilmeisesti senverran tuhti määrä sisäistä lämpöä, ettei kylmyys ulkona haittaa pätkääkään. Ja vaikutti, että kohtuullisen monilla asiakkailla oli kokemusta nukkumisesta ulkona.

This local beer-place is real shame! Customers there aren't very high class. They are no class at all...


Kamalia tguhrujaJoidenkin mielestä tuollaiset tagit olisivat taidetta. Ei minusta, ei tosiaankaan. Siis jotkut kirjoitustaidoltaan aika onnettoman heikot surkimukset.

Some idiots think, this is art. I don't think so. These are filth, I think.


Olli tuli jnippii!!Ökö oli kerrassaan riemuissaan, kun Olli lopulta tuli kotiin.

Ökö really enjoyed, when Olli came finally back.

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.