joltain hupiaUlos 4.11.2010

Going out November 4th, 2009

Siivouksessa on hyvät puolensa. Silloin avataan tuuletusikkuna, jossa on ihastuttavaa verkkoa. Kynnet tarttuvat upeasti siihen.

This cleaning has some nice things. Like opening this window. This net is one of those.


Turvassa!Siivouksessa on myös huonoja puolia. Sellainen on pölynimuriksi kutsuttu mörkö. Ihmiset vakuuttavat kyllä, että se on ihan vaaraton, mutta on kuitenkin parempi mennä piiloon hellan taakse. Varsinkin kun isompikin kissa suhtautuu siihen aika varauksellisesti.

Cleaning has some very bad things, too. Like the horrible boogie-man. Humans call it vacuum-cleaner. But Snow hides himself there.


TTosi tärkeääKivaa!QItseasiassa valjaat ovat ihastuttava lelu. Niihintututtaminen on ilmeisesti ihan turha juttu. Ne näyttävät lähinnä ihastuttavan häntä.
On äärimmäisen tärkeää totuttaa Lumi mahdollisimman hyvin ulkoiluun. Siis tästä kuvasta ei välity jatkuva miukuminen, täriseminen ja sydämen pamppailu.

Snow must accept this harness. This looks just so. Looks she is just happy.
We must try to do something to make Snow accept going out. Now some meows, whole body shivers, and heart pounds. He must get some experience.


Ei innostaKirkolla on nyt menossa vaalit. Kristillisdemokraatit ja nimenomaan heidän puheenjohtajansa oliuvat sabotoineet nämä kerrassaan tehokkaasti. Ennen vaaleja olleessa telkkarin "homoillassa" heidän mielipiteensä olivat aika äärivanhoillisia. Mikä aiheutti todellisen joukkoeroamisliikkeen.

Now we have church election now. There was a discussion about gays and church. There was an ultra conservative group. That caused huge number of resignations.


TänäänKävin katsomassa tuota leffaa. En oikein tiedä! En oikein tykännyt elokuvan alkjupuolesta. Siinä oli kasoittain pitkiä takaumia. Niistä ei oikein helpolla saanut tolkkua, mistä mikin alkoi. Leffan loppupuoli oli huomattavasti selvempi. Se oli tietenkin taiteellisten nirppanokkien mielestä tylsää.
Lähinnä minulle tulee mielkeen elokuva "seitsemön". Se ei tosiaankaan ole mikään kohteliaisuus: sen leffan kuvaus oli aika vasgfenmielistä.
Ja asiaa ei tietenkään parantanut se, että invapaikat olivat äärettömän edessä. Sillä etäisyydellä, että jokainen ihohuokonen näkyi suurennettuna.

Then we watched this movie. I must say, I didn't like that movie. So pessimistic.
The very big problem were the places for handicapped people. They were really extremely front. Way too front!


Ei suomalaistgaHalloween ei todellakaan ole kulttuuriamme. Mutta kun kauppiaat saavat halvalla kaiken siihenliityvän krääsän. Ja leffat ynnä telkkari huolehtivat aivopesusta.

This Halloween-thing is very American (actually mostly Irish). It has just nothing to do with Finns.  But shop resellers have a lot of cheap stuff. Mostly that comes from China. But then there are programs from telly and movies. Cheap brainwash!


PrismassaSitten kassankautta pois. Ei mitään ihmeempiä ostoksia. Tosin tuolla näkyy tärkrin ostos: pari valokokista.

Then away. I take always a few bottles of Coke Light.


<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.