Ulos 4.2.2008

Going out February 4th, 2008

Katselen amerikkalaista jalkapalloa kerran vuodessa. Nyt. Nimittäin nyt oli Superbowl 42., amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu. Näin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Tai siia oikeastaan se oli ihan kokonaan maanantain puolella. Itseasiassa ottelu oli erittäin jännittävä ja yllätyksellinen. Voisi sanoa, ettei se loppunut erityisen myöhään, vaan lohduttoman aikaisin. Elikkä taisin olla aika väsätähnyt...

I watch American football only once in an year: SuperBowl. This time it was number XLII. And it was quite interesting. Patriots looked really quite overwhelming. But then Giants did real miracle, they won! That happened at 5AM30. Then I went to sleep. Obviously not very much, so I was really tired...

Asunnon lähelläLähelläolevalla kävelyalueella alkaa olla jo lunta ihan kivasti. Tai eihän sitä varmaankaan erikoisen paljoa ole. Mutta muutaman päivän kuluttua sitä tulee lisää.

This place is just beside my flat. We have some snlow now. though not very much, maybe few inches. But at end of this we'll probably have some more.


Suomalaisessa kirjakaujpassa myytävätSuomalaisessa kirjakaupassa oli ihan kivasti äänikirjoja. Olen äärimmäisen ihastunut niihin. Nytkin minulla pyörii taustalla Mika Waltarin "Komissaario Palmun erehdys".
Nyt oli meneillään alennusmyynti, mutta eivät kirjat olleet mitenkään erityisen edullisia.

As You can see, books-on-CD are becoming very popular here. I really love those.


Sittarin teetCity-Marketissa oli vaikka minkälaisia teelaatuja. Tälläkertaa olin lakritsiteetä. Se on ilmeisesti musta pussukka ylähyllyn takana.

This is small portion of teas in local store. I think, I took licorice-tea from top shelf. Interesting test!


Sello on tehty vaiheissaSello on rakennettu vaiheissa. Tässäå on niiden väli. "Vanha" puoli on vasemmalla. Voisi tietenkin sanoa, että kolmas vaihe olisi kohta tuleva elokuvakompleksi.

This mall has been made in phases. Phase I is at left. Right is the phase II. And there is going to be maybe last one: very big movie complex.


Onnettomia sylkijälkiäSylkijälkiä laatoissa!
En tosiaankaan ymmärrä, miksi tänne on valittu laadultaan noinkin kyseenalaisen huono laatta. Muutoinkin laatat valitaan täällä onnettoman huonosti. Ensimmäisen talven jälkeen laatat yleensä suunnilleen lainehtivat suuntaan jos toiseenkin.

What kind of tiling is this!?!?
Because it looks quite awful after some spit-stains. And one can be very certain, that such come.
But even worse problem is our Winter. Every tiling looks really awful after first Winter.


Vanha k,errostaloTuo kerrostalo on ollut paikoillaan vaikka kuinka kauan. Siis ainakin 35 vuotta, koska se oli jo siellä, aloittaessni keskikoulun.  Noissa asunnoissa on kerrassaan upea näköala. Mutta jyrkkä mäki on ihan täysin mahdoton pyörätuolilleni.
Silloin, kun muutin nykyiseen asuntooni tuo oli yksi mahdollisuus. Mutta huonoja puolia oli rajusti enemmän.

This block of flat is quite. It was there, when I studied in high school. I think in -70 or so. This place has really glorious view.
When I moved to my flat, I considered this place. But there were one huge problem: that high hill.




Sitten ÖköKävelyreissun jälkeen nappasin Okon syliini. Ulkona Ökö ei tule tuollaiseen turvattomaan ja nöytyyttävään asentoon. Mutta oma asuntoni on riittävän turvallinen paikka.

After that walking-trip, I took Ökö to my lap. Actually Ökö loves that position. But only here at my flat: this is safe place.



<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.