Järjenpimennys kissallaUlos 26.2.2008

Going out February 26th, 2008

Sininkin mielestä Helmillä on  meneillään aika täydellinen järjenpimennys. Siis normaalisti Helmi on erittäin pidättyväinen| Tässä hän jopa kehräsi. Tosi kummallista!
Mutta asiaan on ihan järjellinen syy: Sini antaa aina tullessaan kissannamua. Se ehdollistaa katit tosi vauhdilla erittäin kilteiksi. Siinähän toimivat lastenkasvatuksen perussysteemit (lahjonta, uhkailu ja kiristys). No, ensimmäinen.
Toisaalta, kuka ei olisikaan huipputyytyväinen päästessään noinkin ihastuttavaan paikkaan.

Sini gives cats candies. And that was really special for them. Both cats (and especially Helmi). Normally Helmi is very "shy". But here she purrs!
But bribing cats work really well.
Though being in lap of Sini, is really excellent thing. Who doesn't want that!


Tulee taulub mieleenTästä tulee mieleen maalaus "Akka ja kissa". Sinin mielestä maalauksen nimi ei ole oikein erikoisen imarteleva,

This looks really  much like one very famous painting: "Old Lady and Cat" by our extremely famous painter Akseli Gallen-Kallela. But Sini says, she isn't so old...


Sello on pikkuisen matkan päässäSello on oikeastaan kohtuullisen lähellä. Muutama sata metriä, melko varmasti alle kilometri.
Sini on kulkenut pyörällä lähes koko talven. Kun lunta ei koko aikana oikeastaan ollut ollenkaan. Minä itse kuljen omalla sähköpyörätuolillani. Vaikeuksia ei oikeastaan ole. Kunhan vain pysyy poissa hiekoitetuista jyrkistä mäistä.

Sello-mall is really quite close. Less than a mile.
Sini has used a bike for most of the winter. There has been really very minimal amount of snow. And I use my electric wheelchair.


Kivasti palmikoijaOikeastaan aika söpöja letitettyjä varsia. Eiväthän ne luonnonvaraisesti noin kasva - kyllä ihminen on letittänyt ne.

Cute looking! Their branches are as pigtails.


Mikä tguo onMikä tuo oikeastaan on? Koska minä istuin alempana, Sini otti vekottimesta kuvan. Josta minä en tulljut hullua hurskaammaksi. Tosin Sinin mukaan koruliikkeiden  tuotteet eivät välttämättä ole mitenkään erityisen käytännöllisiä tai järjellisiä.
No, tässä on jonkinlainen video siitä (5 804 212 tavua).

What on earth is this? But this is jewelery, so there isn't necessarily any "GOOD" explanation. Anyway, here's a video of it. Though that isn't very tiny (5 804 212 bytes).


Pelottavia hurttiaOikeastaan tuonkokoiset hurtat ovat pelottavia. Ne haukkuivat jokaiselle ohikulkijalle.

These dogs are here, because one can't take them to groceries'. But they are quite dangerous!
Osa ,lehdistaRuokakaupasta otin tarvitsemaani leipää ja joitain homejuustoja. Mutta siellä oli upea määrä lehtiä. Tässä on erilaisia autolehtiä ja sen aihepiirin ympärillä pyörivistä jutuista.

I got bread and some very delicious cheeses from this City-market. Then this place has really a lot of different magazines. These are mostly of cars and such...


Täällä noita onTäällä on ihan valtaisa määrä kampaamoja. Mikä ei ole oikeastaan erityisen hyvä juttu. Liikkeet, jotka suunnilleen taistelevat olemassaolostaan, eivät voi kunnolla käydä hintakilpailua. Eli siinä mielessä tällainen ääriliberalismi ei tosiaankaan toimi.

There are really many barber- and coiffure-shops. Actually way too many! Because they can't really compete (money or quality wise).<oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.