Onne3ttoman alhaallaUlkona 21.1.2010

Going out, January 21st, 2010

Aurinko on aika onnettoman alhaalla. Tosin kello oli suunnilleen kolme iltapäivällä. Suunnilleen tunnin kuluttua Aurinko laskee jo. Ja silloion tuli kerrassaan iljettävän kylmää, kun edes onnettoman  vähäinen säteilylämpö katosi.

The Sun was at very low position. Okay, this was quite late, about 3PM. It went down roughly at 4PM. The Sun gave some reflective heat. But when there wasn't anything more, it was quite horrible.


Lunta on vieläLumi on yhä puissa. Ja jääkerros pitää lumen siellä. Edellisestä kuvasarjastani (jossa lunta oli vaikka kuinka) on jo viikon verran aikaa.

I made a picture series about snow about a week ago. That same snow was still on trees. There's a layer of ice keeping snow there. And one needs very strong wind to get it down. Actually probably we don't have such winds.
The Sun does the thing after a few months.


Tuota saa kastellaVehkat ovat ilmeisesti jokseenkin mahdottomia kastella liikaa. Ne tosiaankin rakastavat runsasta kasteluvettä. Sehän on yleisin tapa tappaa kukkasia.

Usually one kills flowers by watering them too much. With these arums that isn't possible.


Tuo ku7n  olisi äänikirjanaTuolla en ole ollutHaluaisin saada jostain tuon kirjan ääniversion. Kun minulla on jo kaikki tuon kirjailijan aikaisemmat tekoset.
Tuo on Sellon toinen kerros. En ole tosin käynyt noissa liikkeissä. Ja vaikutta siltä, että en koskaan käykään.

I really love books-on-CD. I would like to have such of this book.. Because I have such of every book from this author.
Then I took a picture of part of the the mall. This looks like I never will visit the place.


Sittarissa oli valtavasti teetä-CityMarketissa oli ihan valtaisan paljon kaikenlaisia teelajeja. Prismassa niitä oli aika hekikosti. En oikeastaan tiedä, kumpi on  hankalampi!

I needed some tea. This CityMarket has really many types of tea. The other shop, Prisma, had nearly no types. Both versions are equally bad.

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.