Tämän päivän reissuUlkoilu 5.8.2010

Going out August 5th, 2010

Erittäinkin tyypillinen reitti Sello-keikalle. Näin kesäaikaan voin kulkea kävelyteitä, jotka ovat ihan kivan näköisiä. Talvella niiden ylläpito on sitä ja tätä...
Tänään satoi. Ja  nimenomaan se ei ollut tuoksuvaa kesäsadetta, vaan onnetonta syystihuutusta.
Joitain paikkoja:

I use this route to go to Sello. I tried o use GPS. But no luck.
It was raining. And this was clearly autumn-rain, because it definitely is not summer rain (that has very nice smell).
Then I have some places:Aika satedistaOlen aiemmin ottanut kuvia tästä paikasta. En tosin talvella, koska mäki on silloin kerrassaan pelottava.

I have taken pictures of just this place. But not in winter.


TGykkään pastgeijoistaTykkään lihapasteijoista ja croissanteista. Siis ovathan ne aikamoisia rasvapommeja (rasva on nimenomaan herkullista), mutta eipä lihominen ole mikään ongelma minulle. Paino on viimeaikoina laskenut aika voimakkaasti.

I take meat pasties and croissants from here. Okay, I can agree, that those contain a lot of fat (just that makes them delicious). But that isn't any problem!


Vain KIngman nia minulledHerkkujuusatojaMaidon on syytä olla mitä muuta hyvänsä kuin Valion. Sehän on  jyväjemmareiden kokonaan omistama. Ja minähän en rahaa tunge heinähatuille.
Tykkään nimenomaan Sveitsistä peräisin olevista juustoista (mieleen tulee emmental ja gruyére). Voi todeta, että hollantilaisperäiset juustot ovat iljettäviä (lähinnä edam (ja kaikki siihen perustuvat iljetykset)).

I want to have milk for blackberries.
Then there were cheeses, very lot of cheeses. I like cheeses of Swiss origin (emmental and gruyére). Those of Dutch origin (edam) are quite disgusting.


Kirjasgoaea ulosKävin  kirjastossa ja palatessani menin tämän torin kautta. Siinä on aika pitkälle sateensuojaa eli kuvaaminen on riskitöntä.

Today I visited library. Just looking for books-on-CD. But there were no new ones. So, quite rapidly I went out.


Tämä on siellä tyyliTuollainen luiska on kaikki siellä. Niissä on sadevesiviemäreitä säännöllisin välimatkoin. Ajaminen täysillä niihin ei ole varsinaisesti hyvä idea...

This kind of "slant" is there. In every phase of construction. Quite excellent thing. Though there are drain pipes at regular intervals. Driving to those at high speed is very bad idea™.


Pizzoja tuoltaMarhaba tekee ihania pizzoja. Eli aina sillointällöin sieltä. Ihan järkevää.

This place is the local pizzeria. I take pizza from there. Naturally not too often, because, then I look like typical American. Very badly obese, I mean.


Tossi tyypillistä meilleMustikkamaito on oikeastaan aika tyypillinen juttu. Meillä kun on marjoja ihan kasapäin.

This thing is rather typical here (just simply blueberries and milk (then someone  might sprinkle a  bit of sugar on it)). Because we have a lot of berries. Typically they have very distinct "taste" because our day is so very long. Actually we don't have decent night for months!

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.