Syksyn värfitUlkoilu 9.10.2010

Going out October 9th, 2010

Syksyn värit ovat nyt tosiaankin voimakkaat. Lehtiä on tullut alas melkoinen määrä. Ja vihreä väri on ihan täysin kadonnut. No, tyypillisesti tämä kuu on erityisen "kaunis" noiden ruskavärien takia. Ensikuussa lehdet ovat tippuneet ja kaikki on onnettoman mustaa.

Autumn colors are really strong now. There's nearly no green color left. This is clearly the very best for that. Next month is going to be extremely dark.


Marjatkin on hyviäAronia on tosiaankin upea näin syksyllä. Nuo marjat ovat muuten syötäviä. Luulen, että niitä voisi syödä jopa tien viereltä, koska lyijystä on lähes täysin luovuttu polttoainelisänä. Noita marjoja on pantu jo useampina vuosina johonkin vodkaan, jolnka ne värjäävät upean punaikseksi.

These choke berries are quite usual plants here. And they are used for some kind of "autumn-plant". As You can see, they are very colourful and nice at this time of year.


Varsinaisia ihmeitäKävin liikkeessä, jossa oli kaikenlaisia itämaisia erikoismurkinoita. Lähinnä hommasin pariakin lajia naksuja. Tosin itämainen makumieltymys on aika kaukana länsimaisesta...

This shop has all kinds of oriental foods. I took mostly some snacks for evening. Though they are pretty perverse  for typical tastes of western world...


Ostimme Claes Ohlssonilta laserosoittimen. Sellainen on kerrassaan erinomainen vekotin luennoijille. Kissan leikittäjille se on myös aika upea. Katti rynnistää punaisen pisteen perässä ihan hulluna.

I bought a laser-pointer from Claes Ohlsson. That's really useful, when giving lectures. But kittens really love it!

Syksyllä kaunisLäkkitori on myös aika upea. Ilmeisesti ensi viikonloppuna olisi luvassa maalaismarkkinat täällä.

This "Läkkitori" looks rather nice. There will be fair next Saturday.

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.