Äitienpäivä 2006

Mothers' Day 2006

Ideana oli, että voisin katsella Formuloita. Loppujenlopuksi se on aika kuolleenasyntynyt idea. Koska minä touhuan tietokoiden kanssa silloin.

Formula one Grand Prix of Spain happened just then. And that is the very only form of sport I like! But there was a telly to watch it.

Nassikat eivät olleet keränneet ollenkaan valkovuokkoja. Syvää paheksuntaa! No, omiin onnittelukortteihini olin ottanut kuvan edellisenä viikonloppuna. Sitten aloin Linuxin gimp-ohjelmalla vääntää korttia. Ja parisen tuntia taisltuani homma onnistui. Hiphei! Mutta sitten huomasinkin, ettei tulostus toiminutkaan! Pikkujuttu, juu...

No wood anemones! I expected than such would be here by kids. But not! Shame! I took these pictures previous weekend.

Eikä isä-Mikakaan pitänyt Formuloiden katselua mitenkään hirvittävän vastenmielisenä juttuna.

Father-Mika watched that race, too. Formally he was conversing with me. But actually he is certainly even bigger fan than me...

Jopas Pauli on totisen näköinen! Onko kipsi kipeä? Niin epäilemättä se on! Ja varsinkin se, että pääsee raaputtamaan kutiavaa paikkaa!

Tuulista olisi kyllä aika paljonkin humoristisempi kuva. Mutta enpä taida panna sitä nyt tänne, se heikentäisi liikaa tulevissa missikisoissa menestymistä.

Näin äitienpäivänä on oikeastaan oleellista, että muut tekevät jotain. Isä-Mika oli grillannut kaikeinlaista.

Tietenkin grillaaminen liusää ruokaan kaikenlaisia syöpävaarallisia ainesosia. Mutta juuri ne ovat äärettömän herkullisia!

Maybe Pauli should think career as professional poker player?

Siinä murkinoinnin alussa verensokerini laskivat uhkaavan alas. Siis eihän se oikeastaan kuvasta näy. Mutta liikkuvasta kuvasta kyllä. Olen nimittäin erittäin kömpelö ja hidas. Sen lisäk (lisämunuaiset kai) erittävät adrenaliinia kehon sokerivarastojen vapauttamiuseksi maksasta. Se tekee minut äärimmäisen ärtuisäksi!

Jälkikäteen tulee eräänlainen "pöllähtänyt" olo. Josta en todellakaan pidä!

I had very bad low blood sugar. Actually this is not very easily seen in this picture. But the main thing is, that I'm really clumsy.

Then my body emits some hormones, that emits sugar to my body. As side-effect, I became really extremely angry.

Then, afterwards, I don't really like feeling of that. And one must remember, it might be really mortally dangerous.

Äitien ei pitäisi tänään touhuta mukana: vain katsella tuhon kertymistä.

Mother shouldn't do anything! Just watch horrible catastrophe evolving.

Pitäisiköhän tätä oikeastaan nimittää kakuksi? Kun se oikeastaan on jonkinlainen risteytys kakusta ja hedelmäsalaatista.

Tuolla alla on kääretorttu, joka on peitetty kermavaahdolla. Tietenkin siellä voisi olla myös jäätelöä. Päällä sitten kaikenlaisia värikkäitä hedelmiä.

Really nice cake. Or should it be called as cake? Because that is some kind mix with fruit salad. Or something...

Down there is swiss roll (of course the can be ice-cream, too). On top of it, whipped cream. A lot of it. And then fruits. Very colorful ones. Everything sounds very easy (even father and kids can do it). But result is really quite impressive!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.