Wappu 2001

Linkki edelliseen wappuun. Ja seuraavaan.

Previous wappu. And next one.

Tänävuonna on Ävyn vuoro! Ihan kiva juttu, sitä lehteä odotetaan. Tälläkertaa se oli nimeltään karva-Äpy. Ja miten sitä kuvailisi? No, se oli karvainen...

Muistan siis kerrassaan erinomaisesti fuksivuotemme Ävyn. Se oli grammari-Äpy. Mukana siinä oli äänilevy, joka sisälsi kaiken oleellisen Wapun aikana tarvittavan. Oli kerrassaan upeaa kuulla se korkeakoulun isoimmassa luentosalissa. Siellä oli varsin erinomainen akustiikka, koko sali kuuli sen ihan erinomaisesti.

Silloin kun opiskelin vielä TKK:ssa, myimme porukalla (4-5 tyyppiuä) yhden satsin (taisi olla 20 kappaletta) wappulehtiä. Kyllähän niiden myynnistä jonkin provision sai (eikä se tainnut olla ihan vähäinenkään). Mutta yleensä myynninedistämiseen meni se useampikertaisena.

Nytpä sitten jokin umpimähkään valittu vitsi sieltä uusimmasta:

Skandaali missikisoissa:uusi Miss Suomi on mutkaton vaaleavrikkö.

Technology students do yearly an paper for Wappu. Julkku or Äpy. This year it was Äpy. Which is considered "better". Hmm, I don't exactly know...

Pippalot aattona Rinteen Ollin ovat ihan vakiojuttu.

Then we had party by Olli Rinne. His birthday is in eve or maybe in the day. Anyway quite nasty thing.

Säätieilijät olivat ennustaneet Wappupäivänaamuksi sadetta. Joten minä (ja aika moni muukin) olimme päättäneet, että tänä vuonna ei Ullanlinnanmäkeä. Kylmästähän aina selviää, mutta sateesta ei. Mutta kuinka kävikään? Sadealue lopetti satamisen juuri ennen Hesaa ja aloitti uudestaan heti sen jälkeen! Säätieteilijät saivat huomattavan lämpimia terveisiä tällaisen töpin jälkeen.

There would be big happening at Ullanlinnamäki. But all weather-persons have predicted, that it would rain. So, I decided, not to go. Wrong prediction!!

Sitten Wappupäivänä pippalot olivat luonani.

Next day, party was here!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.