Tankohuone

Oikeastaan tällaisen uuden sivun tekemisen motivaatio on se, että kaikki muut sivut paisuvat kuin pullataikina. Mutta tämä tankohuone on juuri ennen blinttihuonetta. Olen antanut tälle tämän nimen, koska huonetta kiertää kaide. Ja minulle se on oikein riittävä.

6.11.2002 Katso sää silloin. Olin yrittänyt pallon potkimista pitämällä kiinni puolapuista. Se ei tosiaankaan onnistunut! Varsin potkaisemienen vasemmalla jalalla (jolloin oikea (eli huonompi jalkani) olisi tukijalkana), epäonnistui kerrassaan surkeasti. Nyt ongelmia ei tosiaankaan ollut ollenkaan.

Sittenpä oli kaikenlaisia tuoleja. Joille laskeuduttiin ja noustiin. Suunnilleen miljoona kertaa...

'Tämä on varmaankin "helpoin" niistä. Kun tässä oli selkänoja ja käsituet.

Ilmeisesti tuo sähkönjakelutaulun sijoittelu harmitti jumppareita (ja varmaankin myös se, että se on maalattu noinkin tylsällä värillä). Eli voiko sitä siirtää? Juu, tietenkin! Onko siinä minkäänlaista järkeä? Ei tosiaankaan!

Harjoittelija äiti oli ilmeisesti lukenut juuri tämän. Sellaisesta mainitseminen on ihan varma tapa saaada minut mainitsemaan asiasta. Ja kun aikaakin oli vuorokauden (ruhtinaallinen aika minulle) verran. Oikeastaan ainoa varmempi tapa on kieltää minua...


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin jumppapaikkaan.

Takaisin pääsivulle.