Myyrmanni 1.6.2001

Myyrmanni, June 1st, 2001

Tämä sivu aiheuttaa taattuvarmasti kääkätyskohtauksen jollekin ravitsemusterapeutille. Että sellaiset etenevät omalla vastuullaan...

Nyt kävin ostamassa jotain, koska Mujusen Ari oli tulossa illalla. Kyllähän silloin pitää olla naksuja ja patonkia (jonka päällä olisi oltava kaikenlaisia imejuustoja (tälläkertaa brietä (se ei todellakaan ollut mikään kevytversio asiasta) ja melkein vakiona oleva Blä Castello (joka eroaa voista lähinnä olemalla rasvaisempi))).

Jonnekin täytyi tietenkin mennä. Lähikauppa? Jokin muu? Isänihän oli jäänyt eläkkeelle, joten hänellä oli aikaa ruhtinaallisesti. Eikä halussakaan ollut mitään ongelmia.

Isoonmyyriin siis! Tietenkin sitä oli mainostettu vaikka kuinka (tuskinpa Kuopijossa tai jossain muussa peräsyrjälässä: siellä mainostetaan jotain 'mullikkamarkettia'). Isäni intoutui sitten ottamnaan näitä kuvia - ja hän kun ottaa sikamaisen hyviä kuvia.

I went to that place (Muurmanni, that's really big place with full of shops) to get some stuff (bread, cheese, and some snacks). Because Ari Mujunen will come in the evening. My father had retired and had quite much time.

Naksuja! Niitä siellä oli vaikka kuinka ja paljon! Ilmeisesti jokaisen valmistajan on tuotava omat versionsa tismalleen samasta asiasta. Ja useampia kertoja vuodessa. Eli siellä oli suunnilleen parikymmenta metriä naksuja!

This is the snacks-place!

Ja sittenpä namuja (tietenkin sokerittomia sellaisia). Itseasiassa tuo liike ei ollut oikein hyvinvarustettu niitten suhteen. Mutta heillä oli sokeritonta lakua. Se ei ole ollenkaan tavallinen tuote: aika paljon voi silloin antaa anteeksi.

Then to candy-shop! They haven't very wide sortiment of sugarless goods. But they had sugarless licorice.

Ja sittenpä pois vanhempieni autolla. Istun edessä pelkääjän paikalla. Siinä on paras tila. Isäni panee pyörätuolini auton tavaratilaan, mikä ei itseasiassa ole ihan yksinkertainen juttu.

Now we are leaving that place. There are quite many parking places. And they are free of charge. That way they make people to come.

Sittenpä varsinainen aihe reissuumme: Ari. Hän oli aikamoisen tehokas. Ensin hän pani kuntoon (no joo, "kuntoon" on ehkäpä turhan juhlava sana, lähinnä se antaa pikkuisen järkevämmät virheilmoitukset) automaattiloggaukseni.

Sitten 'pine'-postiohjelman kimppuun. Kuulemma C-kielen include-tiedostoja voi käyttää vainm huonoilla tavoilla (mutta pakko niitä on käyttää). Tämän ohjelman kehittänyt propellipää oli onnistunut keksimään uuden ja erityisen huonon tavan...

And here sits the reason!


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.