Mika 40

Pläjäys puöreitä synttäreitä ihan pienenä aikana. Pappa 70, Tuuli 10 ja Mika 40 (minä täytin 43, mutta se ei ole erikoisen tasaluku). Ihan parin viikon sisällä.

Meiltä Mika sai tuon taustalla olevan kirjoittimen, joka osaa vaikka mitä:

There were a lot of birthdays in just few weeks: Tuuli 10, my father 70, and Mika 40 I was 43).

Mika got a printer from us (that nearly black there). It can do really many things: scan, copy, and print digital images, Oh yes, it can be printer, too...

Tuota kaljaa luulisi nimen perusteella ranskalaiseksi. Mutta ei, tuohan on panimu Tartossa. Mutta itseasiassa suomalainen panimo Olvi on ostanut sen. Että olut tehdään Ilomantsissa!

Mutta tilanne oli muutama vuosi sitten ihan järjetöntä.kalja tehtiin Tartossa. Sitten se kuljetettiin tankkiautolla Iisalmelle tölkitettäväksi. Sieltä rekalla Tallinnaan. Josta poro-turistit vievät sen vaikkapa Helsinkiin. Siinä raijataan vettä edestakaisin yli Suomenlahden!

Looks like French name. Yes, but not correct, that brewery is in Estonia. Then a Finnish bought it,

So, this is Finnish beer!

Murkinana oli tacoja. Tai jotain sinnepäin sen nimi oli...

Ei muuten kannata ahnehtia liikaa mössöjä...

What is this? Taco? Or maybe something completely different. But who really cares...

Jollain uudella omituisella makeutettu? Sen nimi on sukraloosi. Mitähän ihmeellistä asiasasa piilee? Luonnollisesti hinta on yksi juttu (ehdottomasti tärkein (ellei ainoa) juttu). Olenko kyyninen? Minä nimittäisin sitä realismiksi.

Coke Light has now sucralose as sweetener. Why? Heaven knows, somehow that is cheaper.

Ilmeisesti Papan puhelin on monimutkainen!

Vai onko noin? Onko se vvain tehty erilaiseksi kuin ennen. Tällöin vanhoista puhelimista opitut asiat ovat oikeastaan käyttökelvottomia!

Obviously phone that my father got, was really complicated. Or was it? Maybe it was just different than previous phones.

Tuuli oli tehnyt virpoja. Palmusunnuntai olisi huomenna. Kuulemma 28 kappaletta. Mutta huolta aiheuttikin kaveri, joka oli tehnytkin 40 kappaletta.

Palm Sunday would be tomorrow. Tuuli had made these.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.