Eik enää lrhtiäUlkoilu 1.11.2010

Going out November 1st, 2010

Noista puskista on jo kaikki lehdet tippuneet. Jaljellä on  vain jonkin verran marjoja.
Minulla oli nyt uusi henkilökohtainen avustaja (Helena Toikka). Minulle uusi on aina aika iso ongelma saada uusi. Minulla on  nimittäin äärettömän hankalaa muodostaa uutta tuttavuutta.

Every leave are down now from this choke berries bush. So, they aren't very nice.
I had my new personal assistant (Helena Toikka). A new one is always a problem for me. Because it's very slow for me to get know!


Kukjahan oxstaa noitsAika epähygieenistäKuka ihme pitää jotain tuollaista kammotusta seinällään? Mitä ilmeisimmin jotkut, koska ne menevät kaupaksi.
Mielestäni ei olle oikein hygieenistä, että isot ihmisjoukot vellovat läpi.

Who wants such awful trash. But someone buys such!
I think, it isn't very hygienic, that very big crowds go through this place.


Nolill<z laihtuisikinAuriomottlo autta<a<Apteekissa flunssalääkkeet olivat aurinkorasvojen vieressä. Samaa asiaa ne hoitavat.
Sitten siellä oli kaikenlaisia laihdutustuotteita (liikalihavuus on yhä pahempi ongelma täällä). Niistä tehdyt tuotteet laihduttaisivat taatusti minua. Ne olivat numittäin niin kauhistuttavan näköisiä, etten minä ainakaan suostuisi syömään sitä. Vaikka perusjuttu on se, että jos kulutus on pienempi kuin syödyn murkinan määrä, lihominen on selvää.

There were some flu medicines. Just near them are sun oils and such. Both do same thing.
Another thing are medicines and products against obesity (very huge problem everywhere). Actually those things aren't necessary. Just simple eat less.


Kivastgi äänikikrjlojaAanikirjoja on nyt jo aika kohtuullinen määrä. Verrattuna tilanteeseen vain pikkuisen aikaa sitten on kaikki paremmin.

There were quite many books-on-CD. More and more every year. And naturally I'm very pleased about it.


DEi m uutoksai
Oikedastaan ainoa sokeriton leivos on omenaversio. Se on luonnollisesti hyvä juttu. Mutta kun näun on ollut viimeiset parikymmentä vuotta.

There is one diet little cake. That's not pink, so You can see. It's some sort of apple-thing. But that has been same for twenty years or so. I want something different!


vaikheriden  väåliSellon eri vaiheet on erotettu tällaisella solalla.

Different phases of this shopping mall are sepated by this. But winter comes and then that isn't so nice place. Actually Autumn is much worse!

<oar@arnberg.fi>

Takaisin pääsivulle.

Back to mainpage.