Äitienpäivä 2002

Mothers' Day 2002

Mujusen Ari tuli tänne ihan uskomattoman aikaisin, muistaakseni puoliyhdeltätoista. Siis sunnuntaina! Kyllähän työpäivinä tuollainen uskomaton käytös on puollustettavissa, mutta että viikonloppuna!

Ja sitten alkoikin videoformattien ihmettely tietokoneelle. Ja aikamoisen sekavaa se on. Ilmeisesti mpg on kerrassaan hyvä. Mutta se on niin hyvä ja ennenkaikkea monimutkainen juttu, että toimien ohjelmien tekeminen on äärettömän hankalaa.

Ari Mujunen, a friend of mine came really awfully early! Normally he wouldn't do such!!

Then we looked at various video-formats. Bad problems! Simple formats aren't very efficient. But hard ones are really hard to code!

Ja sittenpä Uusmäkeen! Kylläkin tuo tärkeänä pitämäni F1-kilpailu jäi. Ja se oli tämänvuotisista oikeastaan paras. Mutta minkäs sille voi! Se, että kuulen, kuinka Rubens (oli kuin parisen kottikärryllistä sitruunoitasyöneeltä, jonka piti kuitenkin näyttää tyytyväiseltä) oli joutunut antamaan voiton Miihkalille (joka oli tietenkin äärettömän tyytyväinen, mutta ulospäin piti näyttää olevansa onneton).

Murkinana oli tälläkertaa lammasta. Kieltämättä erittäin poikkeuksellista. Minä itse otin olutta ruokajuomaksi. Saattaisi kylläkin olla niin, että viini olisi sopinut tässä tapauksessa paremmin.

Very untypical thing in Finland, we had lamb. As You can see, I drank beer. Okay, probably wine would have been better option.

Pihalla Pauli ja Pappa pelasivat jalkapalloa.

Then Pauli and my father played some soccer:


Mika paahtoi ihoaan. Itseasiassa se oli aika tehokasta, koska näin pohjoisessa otsonikerros on näin talven jälkeen ohentunut rajusti. Ei siis niin kamalan paljoa, kuin eteläisellä pallonpuoliskolla, mutta jonkinverran kuitenkin.

We live in very north. Okay, we don't have same amount of ozone-problems as in southern pole. But some. So, I'm not certain, if Mika is very wise, now.

Ja sittenpä riippukeinussa. Minä itse olin ihan älyttömän väsähtänyt (ja se ei todellakaan johtunut sokeritaidestäni). Aika yllättävää, mutta kuulin käen nyt tosi pitkästä aikaa.

Paulille ei kuulemma kelvannut tuo isossa kuvassa ollut ilme. Kuulemma tällainen vähä-älyinen on paljon parempi.

What this thing is called? Of course, I have the huge dictionary. But I'm much too lazy for it.

Pauli wanted to look this idiot. Okay, okay...

Tuulilla näyttää olevan oleellista hypätä mahdollisimman korkealle. Tässä kuvassa on kylläkin äärettömän hankalat valaistusolosuhteet, mutta siitä näkee kuinka uskomattoman korkealle hän pomppaa!

Katso Annan ja Tuulin yhteistä hommaa (6 121 760 tavua).

Tuuli jumps really high up. Actually much too high!

Anna and Tuuli jump together in my video (6 121 760 bytes).Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.