Isänpäivä 2004

Fathers' day 2004

Edellinen previous

Seuraava Next

Hupa! Eipä tullut kuvaa iasästä. Tai onhan Mika oikeastaan Tuulin ja Paulin isä. Tässä hän ihmettelee omalle isälleni antamaani ilmankostutinta.

Oops! No pictures of my father! But Mika is father of Pauli and Tuuli.

Here he is studying humidifier, I gave to my father.

Tällainen se ilmankostutin on! Ilmeisesti vekotin höyrystää vettä ultraäänen avulla. Silloin höyry on kylmää, eikä se silloin tiivisty!

Ja se tuhistaa (oiokeastaan se on ihan äänetön) aikamoisella teholla höyryä: katso vaikka kuvasta!

Humidifier is really important here in Finland. Air gets really extremely dry(relative humidity is something like 20% when it should be at least 40%) during winter.

Skin gets awfully dry! I think, I should get mine on!

This is really very small unit. But it's really intended for use in bed-room. That room doesn't have very huge size, but one stays there quite considerable time.

Pauli sai läjän Tieteen kuvalehtiä, Tuuli yhden kissalehden. Mutta Tuuli oli huomattavastri innostuneempi.

Kuulemma siamilaiset kissat eivät ole oikein innostavia. Kieltämättä ne ovat aikamoisia luikkuja.

Pauli got several popular science magazines. Tuuli only this one about cats. But Tuuli really loved her! By the way, she said that Siamese cats don't look very nice...

Nahkiaiset (Lampetra fluviatilis) ovat iljettäviä! Kieltämättä niiden elintapojen selittäminen ei ainakaan lisää herkullisuutta. Toisaalta ruoto-ongelmaa ei ole: kun ruotojakaan ei taida olla.

River lamprey (Lampetra fluviatilis) is considered as great delicacy. Obviously Tuuli doesn't think so. Okay, we told how those fishes (actually they aren't really fishes) really live.

Joulu on tulossa, nytpä asiaa pitää harjoitella. Kun minulta kysyy palautetta, mielestäni on aina jotain parantamisen varaa (tietenkin, koska täydellisyyttä ei ole olemassa). Mutta kyllä mninä oikein mielelläni nassutan kaikki epäonnistuneet tyuotokset.

Time to practice for Christmas. I like...


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.