Wappu 2002 pippalot Rinteen Ollin luona

Wappu 2002 party by Olli Rinne

Viimevuotisessa vastaavassa oli upeita kuvi! Nyt tänävuonna paras uudistus ovat videopätkät. Ne ovat kuitenkin ihan uskomattoman isoja.

Niinkuin aina, saavuin paikalle invataksilla. Aika oleellista on kuitenkin se, että minun on varattava jo hyvissäajoin (vaikka viikon verran) etukäteen myöskin poispäin menevä taksi.

The version of last year contained some really great pictures. But now I have some video clips. But those are really huge! Olli Suggested some techniques to making them smaller and more manageable. OK, probably I try.

I se this specially for handicapped persons equipped cab. The big problem is that I must reserve it well beforehand.

On ihan väistämätöntä, että pippaloissa hajoaa vähintään pari lasia. Nyt sai kyytiä jopa lautanen! Melkoinen ääni. Sellainen ranskalainen mustaa lasia oleva. Rinteen Ollin repliikki tuo hajottamisen jälkeen oli: "miten ihmeessä sellaisen saa rikki". Ilmeisesti ne ovat aika lujia...

Things get broken. Glasses, plates. That's just inevitable thing.

Jopa serpentiinikuva onnistui ihan kivasti! Olen painanut laukaisinta tismalleen oikealla hetkellä.

This was really luck. Because that happens really quickly - parts of a second.

Sitten hämmästyin kerrassaan perusteellisesti: eräs rupsahtanut kurppa oli nähnyt salaman välähtävän. Jolloin hän välittömästi oletti, olin ottamassa kuvaa hänestä. En todellakaan! Tuollaisesta kulahtaneesta kurpasta en todellakaan halua ottaa kuvaa. Ja mitä ilmeisimmin alkoholismi on jo alkamassa - neljä sammumnista kolmissa pipopaloista. Olisi siis tietenkin äärimmäisen hyvä juttu saada jokin muu selitys asialle. Kun nyt yritetään epätoivoisesti peitellä asiaa. Saa nähdä, mitä tästäkin tulee...

Rinteen Olli (täytyy vain kiittää hänen yrityksiään (mitä ilmeisimmin ne epäonnistuivat, mutta minä en todellakaan ollut syyllinen siihen)) sanoi tämän olevan aika ilkeää. Juu, epäilemättä: niin sen on tarkoituskin olla. Mielestäni on kerrassaan törkeää käydä kimppuuni noin.

I don't even try to translate this...

Erittäin oleellinen juttu on shamppanja. Varsinkin tämä Veuve Cliquot on muodostunut lähestulkoon tavaksi.

Here Olli is opening Veuve Cliquot.

Tämä kuva hylsyvarastosta on otettu melko alkuillasta.

Here are the shells in the beginning of night.


Ja Merja vetää skumppaa sitten posket lommolla.

Merja understands that one has to drink as much of it as possible. Because "strong booze" is not usually drunk here. Okay, there's really much of it.

Sanna (muistinkohan sen etuninen ollenkaan oikein (kuulemma muistin, vautsi minulle), sukunimeä en nimimuistillani edes yritä) on tässä touhuamassa ilmeisesti jonkinlaisia uunilohkoperunoita.

This is Sanna. She has made some kind of potatoes. My father does just similar, really delicious. Though he calls them as boat-potatoes.

Ilmeisesti hän oli ottanut osakseen surkeat reppanat: Viivin ja minut. Viivi nassutti vaikuttavan (siis ruumiinpainoon nähden) määrän suklaa-moussea.

This small kid is Viivi Turtiainen. Daughter of Esa and Päivi. Sorry, no pictures of them.


Loukon herrasväki keskustelee jostain ihan innokkaasti. Ilmeisesti Antti ei viilaa ihan valtaisasti, koska joku muukin (tosin kyseessä on Antin vaimo, joten kiinnostuksen osoittaminen on lähes velvollisuus) jaksaa kiinnostua.

They are married. So, she has to act some kind of interest. Probably she doesn't even understand all...

Prof Vitanen ja DI Mujunen. Jo on virallisen kuuluista!

Lets be very official now: BSc (El.Eng) Mujunen and professor Virtanen.

Sittenpä kuva sohvalla istuvasta porukasta. Koska olen ottanut kuvia pitkin iltaa, porukka vaihtuu ihan kohtuullisesti.

I took pictures during the party, so here are quite many different people.

APM ja Katri tulivat vasta myöhemmin. He olivat olleet jonkinlaisissa talonyhtiön pippaloissa, joissa pyritään saamaan porukkaa sitoutumaan toisiinsa. Tai jotain sinnepäin. Siis he ovet melko äskettäin muuttaneet.

Katri on todellakin valtavan velvollisuudentuntoinen: nytkin vahtimassa natiaisia. Ilmeisesti jokin videolla pyörivä Disneyn leffa hoitelee kyllä suurimman osan hommista...

Katri and her husband APM arrived much later. They had been in party by their neighbors. Because they had moved very lately.

Ollillahan oli synttärit juuri aattona. Se on teekkarille aika hankala juttu! Mutta kyllä homma on saatu hoideltua... Lahjaksi tuli kuuden kilon pikkuviipale juustoa. Sen minä tiedän, että juusto on hollantilaista. Mutta mitähän? Ehkä goudaa? Kuulemma sen tyyppi on Maasdam (2 771 590 tavua).

Olli has his birthday just then. He got this huge cheese as present (2 771 590 bytes).

Tässä on ihan oikeastaan pakollinen kuva minusta. Mussutan aimopalaa sitä juustoa. Olen siis keittiönnurkkauksessa, koska pyörätuolini tarvitsee tilaa. Ja matot ovat todellinen vitsaus!

Here's the obligatory picture of me. Eating quite sizable chunk on the cheese. They said, that this cheese is like Emmenthaler. No way!!

Sitten päästiin laulamaan oikein kunnolla. Mujusen Arin omalta sivustolta löytyy: "Tupakki, Whisky & Willit Naikkoset". Siis ihan kokonaan. Minulla on videolla kolmas säkeistö (hillittömän iso, 10 995 554 tavua) ja sitten loppuhuipennus (5 083 442 tavua). Sitten on "vatten" (6 493 942 tavua) ja "sornai gusna" (9 127 222 tavua).

Then we did some songs. At WWW-pages of Ari Mujunen is mp3-version of: "Tupakki, Whisky & Willit Naikkoset". All of it! I have the third verse (really enormous whopper 10 995 554 bytes) and then top of it (5 083 442 bytes). Another song is "vatten" (6 493 942 bytes) and "sornai gusna" (9 127 222 bytes).


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to main page.