Kankaanpää 2001

Eipä ollut tarkoituksena käyttää läppäriä tällaisen päiväkirjan pitoon. Perusideana oli sähköpostien lukeminen tätä kautta. Mutta eipä se onnistunut. Tämä kuntoutuskin oli alunperin tarkoitus tehdä oma sivunsa eri paikoista. Mutta näin syntyy kyllä mukavampi kokonaisuus.


Mielestäni idea on toimia eräänlaisena "tukena" Pitskussa annettavalle jumpalla. Tarkoitus olisi saada myös pikkuannos terapioita, joita normaalisti en saa.

Perusongelmahan on se, että kuntoutuspaikka on huitsunnevadassa. Okei, työvoima ja rakentaminen on halpaa. Mutta kun pääosa väestöstä (en totisesti tiedä, kuinka iso osa väestöstä asuu, pääkaupunkiseudulla (ja koko tätä väestöä palvelee säälittävänkokoinen Käpylä), mutta iso se on) asuu ihan jossain muualla, niin matkoista tulee aika hirvittävänhintaisia. Mutta ilmeisesti jokaisen ministerin on saatava jokin (kallis) silta tai kuntoutuskeskus; tämä on ilmeisesti Kauko Juhantalon oma leikkikalu. Kepuhan on erittäin keskustalainen puolue; se on ottanut aineksia sekä sosialismista että kapitalismista: "mikä on minun on minun (huomattavan selvää kapitalismia); mikä on sinun on myös kin minun (ja eikös tässä olekin ihan selvää sosialismia)".

En oikein tiedä, onko tällainen vessa oikeastaan ollenkaan järjellinen. Siis minua ärsyttää tuo hana. Se on pantu erilleen varsinaisesta kraanasta. Voin keksiä helposti sekä hyviä, että huonoja puolia. Ensin vaikka hyvät:

Entäs sitten huonot puolet:

I was at summer 2001 in Kankaanpää rehabilitation center. The main idea of that should be as some kind of "support" to my normal physio. Some kind of really intensive time.

But that place has one huge problem: it's really in middle of nowhere. That's some kind of "ministerial bonus" to one such, Kauko Juhantalo (really incredible crooked one). He was born in that place - and still gets quite many votes from there.

So, I was really bored in the end. Because there weren't even theoretical possibility to go anywhere. So, I used my laptop computer to write some kind of "diary" of that time. But I did that in Finnish-only! The English part is really extremely short one. But I'm rather sure I add something! Just hope...

 
Nämä ovat aika valtaisan isoja. Kannattaa siuis olla kohtuullisen hyvä Internet-liitäntä.
These pages are really quite huge. So, some kind of fast Internet-connection would be quite usable!!
Milloin
Time to look
Helahoidon koko
Size
Kuvien määrä
Number of pictures
Ensimmäinen viikko
First week

406,0 kB

17
Toinen viikko
Secont week

702,2 kB

27
'Kolmas viikko
Third week

418,8 kB

15


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Guest book

Back to main page.