Ökön kanssqa 27.6.2006

Out with Ökö June 27th, 2006

Tälläkertaa Ökö oli mukana. Ja Hindrek napsi kuvia: oikein hyviä. Tälläkertaa ulkoilureissu oli aika lyhyt: ilmassa oli jatkuva sateem riski. Loppujen lopuksi tuli vain olemattoman vähäm surkeaa tihkua.

Today I had Ökö with me, when I went out. My personal assistant, Hendreck, took pictures. This trip was really quite short: there was really big risk of rain. And sometimes there was a drizzle.

Keha I:seltä tulee ihan kamalaa liikenteen melua. Että ilmeisesti tuo lähetyskeskus ei aihettanut kauhua ainakaan Ökössä.

Traffic noise from this huge highway, Circle I, scared Ökö. That house behind contains missionary stuff. That makes me feel uncomfortable.

Kotona saan Ökön helposi selälleen, jollin sen pehmeäkarvainen massu paljastuu. Sehän oikeastaa tykkää siitä. Mutta täällä ulkona oli liian pelottavaa.

At home Ökö really loves lying belly up. But not here. This is not safe place!

Tämän reissun pääkohteena oli huoltoasema ja iltapäinälehdet sieltä.

Siis Hindrek haki. Ökö ja minä odotimme ulkona. Täällä se ei tosiaankaan pääse maahan öljyämään tassujaan. No, eipä ollut haluakaam.

This was the point to reach. I want to purchase tabloids. In our country both of them.

So, I gave money to Hindrek, he gets them. Ökö should in my lap: I really don't want oil to he paws. No problem for Ökö - my lap is the very best place!

Nassikoiden mielestä kissalla on tosi pehmoinen karva. Vaikka he silittivätkin selkää. Sieltä karva on paljon karkeampaa.

Kids found cat to pet. And they found it really soft. But the rubber her back: belly is even much so. Ökö doesn't mind, no way!

Kävelytiellä, lähelläminun paikkaani on tällainen betoninen kestopinbgispöytä. Tuuli tekee pelistä aika hankalaa! Mutta juuri tämäntyyppisiin pöytiin perustuu pingiksen asema Kiinan Kansantasavallassa!

Very near my place is this ping.pong-table. Made of concrete. Now it is not necessary to be so "sturdy", But after few months, the thing is totally different!

Sylissä pitää olla. Se on turvallista. Sieltä voi sitten oikein erinomaisesti tarkkailla ympäristöä. Kissoje metsästys perustuu ilmeisesti tarkkaan ja pitkään tarkkailuun. Siinä vaiheessa, kun hiirulainen päättää: "tuo taatusti nukkuu", niin ei olekaan. Ja siihen päättyivät hiirulaisen mietiskelyt.

My lap is good and safe place! Really nice place to look small birds. And every other food items.


Olli Arnberg <oar@arnberg.fi>

Vieraskirjani

Takaisin pääsivulle.

Guest book

Back to mainpage.